2017 – Anul dezastrelor


În lume, este vorba mai ales despre cele naturale, provocate însă de inconștiența ființelor ajunse în vîrful piramidei vieții de pe pămînt. În articolul din francetvinfo.fr, la care trimit, sînt ilustrate 17 exemple de dezastre majore. Noi am fost lipsiți de dezastre naturale importante în anul care se încheie, dar au avut grijă politrucii să ne înzestreze cu cele provocate de ei înșiși. Anul a început cu Ordonanța 13 și protestele aferente și se încheie cu votarea legilor pentru hoți și protestele cuvenite. Ca să nu-și piardă mîna, aleșii au făcut harababura și în Codul fiscal, au mărit salariile exclusiv funcționarilor de stat – de la președinte la ultimul portar de primărie comunală – și, cum e normal, au uitat complet de ceilalți salariați și de pensionari… Între timp, președitele s-a trezit de vreo două ori din moțăială, iar opoziția nu reușește să se vindece de impotență… Asta e!

https://www.francetvinfo.fr/meteo/cyclone-ouragan/ouragan-irma/en-images-ces-17-photos-montrent-que-2017-a-ete-une-annee-catastrophique-pour-la-planete_2534915.html#xtor=EPR-51-%5Ben-images-ces-17-photos-montrent-que-2017-a-ete-une-annee-catastrophique-pour-la-planete_2538069%5D-20171230-%5Bbouton%5D

14028839

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la 2017 – Anul dezastrelor

  1. mihaela grancea zice:

    Stiti cum se spune, se poate si mai rau…aici, ma refer la dezastrele naturale. In ceea ce ma priveste ma gandesc ca suntem in Absurdistan. Sa speram cu USR-ul va fi en force. Un coleg care a aflat ce optiuni politice am, m-a intrebati daca imi plac golanii si daca sunt golanca. I-am spus ca iubesc golanii politici. Si este liberal, venit de la PDL. Nu pot nume, persoana importanta si…”imi dau foc la valiza”.

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.