Primul amurg…


De fapt, al doilea, dar la primul eram pe drum, in autocarul de la aeroport la hotel. Si, de fapt, amurgul a fost dupa intilnirea cu marea de dimineata si cu piscina de dupa masa. Constat ca am adus degeaba cu mine pozele pe un stick, porcaria asta de computer cu fise nu ma lasa sa le descarc. Va trebui sa caut o cafenea cu wifi in care sa pot utiiza laptopul meu dupa pofta. Reamintesc ca nici in camera, nici aici nu pot folosi mailul, chiar daca din motive diferite. Am reusit sa vad ca sint multe mesaje, o sa raspund in zilele urmatoare. Daca e o urgenta, dati semn pe blog… O sa pun un amurg de anul trecut… N-as puteaminti ca e de anul acesta, nu am camasa asta cu mine!dsc01293

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Primul amurg…

 1. mihaela grancea zice:

  Multumesc pentru film, l-am zappat si este foarte interesant. Amurguri frumoase si conexiuni fericite(implict, de net) .

  Apreciază

 2. Gabriela Stefania ROBA zice:

  Sa aveti o vacanta binemeritata cu acces si la internet … si Multumim ca ne faceti partasi la tot si toate cate le vedeti si traiti ..Consider ca este grav ca in acest secol cand ajungem pe Marte sa fim incapabilli a ne conecta dintr-o tara europeeana , care traieste din turism ….Asta de parca , aici as avea conexiune mai rapida .. Vorbesc si eu … VACANTA PLACUTA !
  GSR K

  Apreciat de 1 persoană

 3. Fulcanelli zice:

  Bag samă că e nevoie de o vrăjitorie aici. Numai că nu merge nici cu gheară de bufniță, nici cu copită de mistreț. Am să caut ceva cu praf de Lună. Că bine zice doamna Gabriela: eu prășesc quasari pe Marte și tu n-ai acces la Net în Creta !

  Apreciat de 2 persoane

 4. dgontelus zice:

  Vacanță plăcută! Mă alătur celor trei comentatori anteriori, în speranța că veți avea acces la net.

  Apreciază

 5. dascalumihai zice:

  Trebuie să fie frumos în Creta… Cu netul am avut și eu probleme vara aceasta într-o insulă nițeluș mai sus de Creta, dar trebuie să dați niște permisiuni din setările laptopului din câte știu eu. Pe telefon însă nu au fost probleme. Vacanță frumoasă să aveți! Important e ce rămâne în hard disk-ul intern al dumneavoastră.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.