Originea lumii face victime!


dsc01089

Voiam sa va anut de aseara ca am ajuns cu bine, insa netul din camera, ca si anul trecut e nul si neavenit. Nu cred ca se va rezolva, anul trecut le-am spus dinn  prima zi. Sint la un pc cu fise, si asta ca dracul. Am reusit sa intru pe blog, nu si pe mail. Am inteles insa de la altii ca unii dintre cititorii de aici care au preluat poemul pe Facebook si, mai ales, poza cu Originea lumii de Courbet au fost blocati. Sint trei solutii – va supuneti regulilor absurde ale Fb, care nu face diferenta intre o opera de arta si un produs porno, ii dati in judecata – toti cei care i-au dat in judecata pe motivul asta au cistigat -, ii trimiteti la originea lumii. Poza de sus e de anul trecut. La final, reiau pictura lui Courbet – pentru ca aici am voie si meritam cu totii!

tmp_396d0ec43cfbed39e81c3305e3e9663d

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Originea lumii face victime!

 1. larsen elena zice:

  Acum cativa anI tabloul lui Courbet era excuse la Musee d’Orsay si nu s -a ofuscat nimeni,iar reproducerea acestuia ocupat o pagina in catalogul format album de arta al acestui prestigios museu, tiparit in toate limbile

  Apreciat de 1 persoană

 2. Maria zice:

  Maestre, fb-ul promovează pagini care,din păcate, sunt departe de adevărata cultură.
  Vacanță frumoasă!
  Cu stimă,
  Maria Draghicescu Gal

  Apreciat de 1 persoană

 3. mihaela grancea zice:

  Scuze, nici eu nu am avut, pana acum, acces la net. Pai, tabloul e cunoscut! Ma mira prostia de pe FB, O sa citesc si poemul, azi si maine o sa ma uit si peste ce ammai pierdut. Am fost ghid pentru niste straini si mi-am rupt oasele prin cetati, muzee si orase din sud-estul Transilvaniei.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Cred ca a fost placut, desi obositor…

  Apreciază

  • mihaela grancea zice:

   …pentru ei. Eu am mai facut traseul acesta. La Palatul Brukenthal m-a apucat claustrofobia deoarece erau prea multi vizitatori. In schimb, o surpriza remarcabila a fost vizita la cetatea din Fagaras…i-a impresinat cel mai mult. Mi-au spus ca nu au mai vazut o fortificatie veche atat de mare. De altfel, monumentul este considerat de site-urile americane de calatorie drept cel mai impresionat monument european medieval.

   Apreciază

 5. cezar straton zice:

  Și eu am fost blocat, frate LA, când am postat poezia ta&tabloul (despre a cărui istorie și peripeții scrisesem pe larg într-una dintre cărțile mele pe tema erosului).. Mai mult, m-au obligat sa scot o mulțime de poze din albumul meu,aiurea, fără niciun criteriu (inclusiv, de pildă, niște fotografii cuminți, din studenție!). Pas de mai pricep…

  Apreciat de 1 persoană

  • Aflasem asta. Eu am spus care sînt cele trei soluții. Deocamdată, ai rămas la prima, cum am făcut și eu de două ori, după care i-am trimis în originea lumii mamelor lor tîmpite!

   Apreciază

Comentariile sunt închise.