Mircea Dinescu – La recrutare!


mircea-dinescu1

 

Din cel mai recent număr din Cațavencii această mică bijuterie despre belicoși și carne de tun…

http://www.catavencii.ro/editorial/la-recrutare/

Donald Trump le-a dat agenților americani sfatul medicului, îndemnîndu-i să nu le mai pună palma pe creștet prezumtivilor infractori vîrîți cu forța în mașina Poliției, ci să-i izbească cu fruntea de capotă, să simtă și ei plăcerea de care a avut parte Corneliu Coposu în parcarea de la Periprava, cînd Nicolski l-a invitat să-i curețe carburatorul Volgăi cu limba.

Să nu vă mirați dacă acest bizon gelatinos și oxigenat, de care depinde soarta planetei, va candida la Premiul Nobel pentru pace căci, după ce le-a umplut saudiților corturile cu armament în valoare de 120 de miliarde de dolari, i-a forțat și pe qatarezi să înghită un antidot de 40 de miliarde, înghețînd astfel conflictul din lumea arabă ca în jocul acela de copii tîmpiți: Pace, pace între două dobitoace, dobitocul cel mai mare ești chiar tu! Și Iohannis nu s-a lăsat prea mult aștetat, băgînd mîna adînc în buzunarele goale ale poporului român, ca să cumpere cîteva acadele Patriot.

Spre deosebire de Gheorghe Gheorghiu-Dej care, cu o diplomație parșivă, atacîndu-l pe Hrușciov cu forța inteligenței și cu cîteva baterii de vin la gheață, a reușit să scoată Armata Roșie din țară, Iohannis tînjește cu tot dinadinsul să invite focoasele nucleare ale Armatei a paișpea transnistrene la un party cu bateriile de rachete americane în belicosul spațiu mioritic, lăudat altădată de Lucian Blaga tocmai pentru blîndețea văilor și a dealurilor sale domoale.

Se vede treaba că modelul lui Klaus Iohannis în materie de siguranță națională e paranoicul Enver Hodja, care a umplut Albania de cazemate. Zadarnic se scarpină acum albanezii, că nu vor scăpa nici într-o sută de ani de acele bube de beton.

După ce au fost tunși de păduri, ca răcanii de către frizerii austrieci, și munții patriei vor fi chemați de Iohannis la recrutare.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Mircea Dinescu – La recrutare!

  1. mihaidg zice:

    cam negru umorul asta

    Apreciat de 1 persoană

  2. Larsen Elena zice:

    Mircea Dinescu nu face decat sa cosmetizeze pamfletar mesajul, sumbru chiar si pentru ultimii admiratori ai prezidentului nostru !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.