Ziua Mondială a Prieteniei. Update!


Nici nu știam că există, tocmai m-a anunțat profesorul Septimiu Chelcea, căruia îi mulțumesc. Probabil, ca și în cazul altor zile asemănătoare, trebuie să ne urăm „La mulți ani!”, așa între prieteni. Ceea ce și fac! Sigur, eu nu beau bere, dar cu așa un prilej, de bună seamă că voi ciocni halba și voi gusta! Sau, poate, mă lăsați cu un deget de scotch?!

unnamed

 

Mai multe despre această zi, aici…

https://www.timeanddate.com/holidays/un/friendship-day

Între timp, profesorul Septimiu Chelcea a decis să propună și Ziua Mondială a Prieteniei pe Facebook cu simbolul de mai jos!

FB

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Ziua Mondială a Prieteniei. Update!

 1. gyll zice:

  🍸🍹🍻!

  Apreciat de 3 persoane

 2. Vasilica Ilie zice:

  Mulţumim! La rându-mi, urez şi eu „la mulţi ani” pentru toţi prietenii văzuţi şi nevăzuţi! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 3. Horia zice:

  La multi ani, prieteni!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Geo Galetaru zice:

  La mulți ani, dragi prieteni de pretutindeni!

  Apreciat de 1 persoană

 5. angelicabutnarasu zice:

  Ia ti uita! De asta m-am impacat ieu spontan si marinimos cu motanul mieu Casanova cind mi-a aratat ghiarele! Tocmai imi sparsese vasul in care eu descintasei o reteta savuros secreta de visinata imperiala cu Jamaica rum, crengute de mirt si zahar brun. A lipait pe nerasuflatelea in ghitind si citeva visinele crezind ca-s crantanele de Padova, si clar, a izbucnit razboiul rece…Si fiindca ce-ti poti dori mai mult decit sa ai pe cineva cu care sa poti vorbi ca si cu tine insuti, doar intr-o prietenie adevarata fiecare decide cit adevar poate suporta… asa ca ne-am impacat! Fiindca eu vreau sa fiu vrajita de cuvinte. Si sunt! Eu vreau sa citesc cuvinte pe care le simt, si vreau sa scriu cuvinte care sa fie simtite! ,, -Ihi,” facu motanul mieu atipic, si lipai mai departe…
  Ps, Vezi pozitia degetului atunci cind masori scoth-ul! Poate fi vertical, culcat, sau ,,din ochi”! Mai bini te ajut ieu! Yes! prietenul la o nevoie, se cunoaste!

  Apreciat de 1 persoană

 6. Probabil e si un moment foarte bun pentru a medita asupra celor care ne sunt prieteni mai mult sau mai putin apropiati (sau chiar adevarati). Mi se par utile aceste zile mondiale, de diverse facturi, tocmai pentru a atrage atentia asupra anumitor probleme sau idei. Presupun ca stiti ca exista inclusiv o zi internationala a sarutului.

  Apreciat de 1 persoană

 7. angelicabutnarasu zice:

  Postez aici, si pe Motanul mieu Casanova, aproape albastru, fiind intr-o perioada de blues cu inima albastra, ,,I hate man, but like you” cinta el ragusit de la crantanelele muiate-n visinata…
  E o gluma nevinovata doar, imi place nespus, mutrita motanului!

  Apreciat de 2 persoane

 8. mihaela grancea zice:

  Tuturor, la multi ani! Casanova e grozav. Este un Albastru similar pe langa bloc il hranesc eu. cred ca o sa il iau in casa…a fost abandonat. Daca o sa ajunga precum Casanova.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.