Cartea cafelei – supliment Alchemia


cafea

Cum prieteniile se mai consolidează și la cafea/ cafele, nici nu se putea postare mai potrivită decît acest splendid volum dedicat cafelei, pe care ni-l dăruiește poetul Adrian Grauenfels. Texte despre cafea, literatură inspirată de aceasta și o excepțională iconografie – arbori de cafea, boabe lucioase, cafenele din toată lumea și din toate timpurile, cafengii de ambe sexe și de toate vîrstele, publicitate dedicată cafelei și cafenelelor ș. a. m. d. Enjoy, my friends!

https://en.calameo.com/read/003035307704dfb8cfe3e

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Cartea cafelei – supliment Alchemia

 1. rameau zice:

  Sa nu uitam de Sash Segal, care produce grafica de exceptie cu care ne alinta. Multumim Liviu de apreciere.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Larsen Elena zice:

  va poftesc la o cafea ! Turceasca, din Istanbul! Cum eu o beau in pat , promit sa-mi schimb naravul la musafiri ! Foarte interesanta revista !

  Apreciat de 1 persoană

 3. angelicabutnarasu zice:

  Wow, ce capcana de subiect! E cel mai tare viciu pe care il am -cafeaua, barbatii si motanii! Sunt dependenta de la 16 ani de aroma cafelelor, avind neamuri in Constanta. Era in pragul unui lesin orice vecin care trecea prin fata usii noastre…De neuitata era aroma cafelei bauta la malul Marii in zefirul zilei, din cescuta albastra cu dunguta aurie… in armonia melancolic-unduitoare a unui blues cintat de Otis Redding si avind pielea brun dureros pirguita de soare, atunci, si doar atunci poti simti fiorii placerii…Si tu ai putea scrie ceva antonescian despre fascinatia cafelei, numai cit ai plimbat ibricul ala moldav printre albele stinci Cretane… As dormi cu revista asta sub perna. As putea delira in nestire pe acest subiect, citeva zile chiar, dar ies afara sa ma vada Soarele! Va multumesc voua, lui Adrian si tie de postare, da, inspirat si fascinant subiect !

  Apreciat de 1 persoană

 4. angelicabutnarasu zice:

  Era in Armata Salvarii!? Mai, da ce-ai mai copilarit! Puteai fi un pericol social, pe la gimnaziu! Incredibil! Ceva, traume? Am simtit ieu primejdia raspunsului, ma asezai bine, am ris in hohote!
  Imi amuntesc de o prietena maritata cu un arab, ce avea o fetita 5 ani, foarte neastimparata, nu puteam vorbi de raul ei, si noi am observat cum mai bine de juma de ora, amutise, stind pe o minge mare, pe care o rula incetisor…Ce faci acolo? -o intreba ma-sa -Mingea-mi face bine la putsa, ne zise ea, uitindu-se gales printre genele lungi, la fetele noastre perplexe…
  Cum s-ar zice, asta a fost pentru tine, un start spre literatura, ,,Literatura, ce poveste!”

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.