Dragnea, Rise Project și ANAF – situația se precipită! Update – RP a publicat Nota!


uigZXct

Rise Project este o organizație de anchete jurnalistice care a făcut foarte multe dezvăluiri privind dedesubturile lumii politice și de afaceri din România, dintre cele pe care protagoniștii preferă să le știe ascunse pe vecie. Recent, a început o anchetă, Traseele lui Dragnea în Brazilia, iar aseară au anunțat că azi vor publica azi o importantă notă privind afacerile braziliene ale lui Dragnea. Numai că azi nota încă nu a apărut, dar apărut inopinat ANAF, care s-a pus pe căutat. Ce? Asta rămîne de văzut! Dacă idioții ăia caută documentul, pun mîna în foc că băieții sînt destul de deștepți ca să-l fi pus la adăpost! Oricum, promptitudinea ANAF trebuie remarcată, seamănă cu cea de care au dat dovadă polițiștii, acum vreo douăzeci de ani, cînd s-au repezit la sediul organizației lui Ciuvică să aresteze oameni și computere, după publicarea celebrului prim Armaghedon! Douăzeci de ani au trecut degeaba „ca nouri lungi pe șesuri”. Ce ți-i poliția lui Năstase, ce ți-i ANAF-ul lui Dragnea? Nu, nu e o atribuire greșită, actualul șef al ANAF a fost numit de Dragnea în ciuda opoziției lui Grindeanu… Iar acest șef al ANAF a fost convocat urgent ieri de Tudose pentru o discuție lungă. Și noi care, naivi, ne imaginam că l-a chemat la ordin pentru accelerarea creșterii veniturilor din taxe și impozite!

Bun, dar aseară s-a mai întîmplat ceva interesant! Alin Teodorescu, fost președinte al Fundației Soros, fost președinte fondator al IMAS, fost secrtear general al guvernului Năstase, fost deputat PSD, care dispăruse din viața publică după ce fusese deconspirat ca turnător al Securității, a apărut, tot cumva inopinat, la Digi 24, unde i s-a luat un interviu cu informații senzaționale – sper că și corecte! – privind dispariția banilor publici în buzunare private din 1990 încoace!

Ei bine, lucrurile acestea, aparent disparate, se cam leagă, deși nu-mi dau seama în întregime cum! E normal ca Rise Project, care de asta se ocupă, să fie ajuns și la Dragnea și să fi dat de ceva tare, altfel nu se explică năvala de azi a ANAF peste ei! Nu e normal, dar e în pura logică românească, ca o instituție publică să sară în ajutorul șefului partidului de guvernămînt! Îmi vine mai greu să înțeleg ieșire la vorbitor, în acest moment, după ani de tăcere, a lui Alin Teodorescu. Am întors asta pe toate părțile, am și discutat cu prieteni pe net, între alții cu Dl Dumitru Ion, care mi-a trimis linkul cu știrea despre interviul lui AT. Din una în alta, am ajuns cumva la concluzia că ar putea fi două explicații: 1. O grupare din partid își vrea „partidul înapoi”, ceea ce ar fi susținut și de alăturarea lui Ponta în rezistența lui Grindeanu, pentru cu Ponta nu e singur pe lume, ci reprezintă o grupare de vîrstă și una geografică din PSD și 2. O fi venit iar un sfat util de peste Ocean, ceva de genul „luați urma banilor”, ceea ce ar putea fi susținut și de vizita lui KiWi în State, dar și recenta vizită a unui important demnitar american la București… Nu e mai puțin adevărat că explicațiile merg foarte bine și împreună! Bun, ca să nu mai spun că AT fiind turnător al paleo-securității, Tudose un eminent produs SRI, iar Dragnea coleg de tenis și pahar cu Coldea and Co, gîndul ne poate duce și spre un conflict în/ între servicii…

Vor trăi și vom vedea, ceea ce e clar este că lucrurile se precipită, iar reacția incredibilă a echipei Dragnea – Tudose – Florin Tunaru, vice-președinte ANAF și fost trezorier al PSD Teleorman ne arată că acul ajunge pe roșu și pentru Dragnea! Să fie primit! În fond, ipochimenul acesta folosește „organele de partid și de stat” exclusiv pentru a-și ascunde matrapazlîcurile și a scăpa de problemele penale provocate de acestea!

Mai jos, linkurile esențiale!

https://www.riseproject.ro/articol/traseele-lui-dragnea-in-brazilia-clubul-fortaleza/

http://cursdeguvernare.ro/control-inopinat-al-anaf-la-sediul-rise-project-in-ziua-aparitiei-unei-noi-anchete-ce-il-vizeaza-pe-liviu-dragnea.html

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/un-fost-deputat-psd-dezvaluie-cum-isi-ascund-politicienii-averile-1-din-buget-se-scurge-prin-350-de-firme-755827

Update! Rise Project tocmai publică un amplu articol care conține și celebra Notă care a provocat desantarea ANAF la sediul Rise Project… Documentul este publicat în întregime în facsimil…

https://www.riseproject.ro/articol/serviciul-lor-secret/

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Dragnea, Rise Project și ANAF – situația se precipită! Update – RP a publicat Nota!

 1. dezideriududas zice:

  E drept, nu oricum, partidele trebuie să-și găsească integratori și stabilizatori de poziționare politică….În timp ce Dreapta de atâtea vibrații de noi „coordonate istorice”, de bine de rău a ajuns la un nou început, Stânga reușise cât de cât o stablizare… „Noile coordonate istorice” o țin “langa” însă cu destructurarea….Liviule, sper să te „păcălesc” s-o lași mai “langsam” cu destructurarea…, chiar nu prea mai e la ce….Are cine să fie „prima-ntâia” pe ramură….Sturm, sturm, dar drangul ‘cela tre’ să stea pe ceva….
  PS La evenimentul de anul acesta din 28 ianuarie, de „stare de veghe” ( „România – Starea noastră de veghe „ / de la anul se va numi „România începe de la Mare” ), am comunicat o perioada cu senatorul Mihai Goțiu, vicepreședinte al Senatului României. O să reiau comunicarea cu el pentru evenimentul de anul viitor. Am citit și citesc mai tot ce apare pe „Romănia curată”…Nu sunt convins că „noile coordonate istorice”, cele și mai noi…., sunt cu adevărat mai îndreptățite ca celelalte. Dacă nu vizăm realitatea, cu toții, a elimina la nesfârșit pe unii și a ne trezi cu alții care fac la fel ( sau nu fac defel, nimic…, că n-au vreo apăsare, doar își așteaptă rândul….), nu știu dacă merită ca destructurarea ( anticorupția și alte-alea…) să fie un „idol” al nostru. Mihail Kogâlniceanu, via Paul Goma, ne-a transmis : ADEVĂRUL SĂ NE FIE SINGURUL IDOL ! Am mai scris, „maneaua post-adevărului” nu trebuie să ne facă să uităm marile concerte…..

  Apreciat de 1 persoană

 2. Ion Fercu zice:

  ,,Un baiat ajunge acasa de la scoala si ii spune tatalui sau: – Tata, m-am hotarat ce o sa fac cand cresc mare! – Ce? intreaba tatal. – O sa intru in crima organizata! Tatal raspunde: – La stat sau la privat?”

  Dragnea a aflat de gluma asta? Care-l vizeaza, vizeaza, vizeaza…..

  Apreciat de 1 persoană

  • dezideriududas zice:

   Are si o continuare : ” La Deji sau la OlanDeji ? „….

   P.S. 6000,6000,6000…. de intreprinderi, au intrat in zona de investitii pentru care am considerat ca trebuie sa particip social, profesional, total….Va asigur ca nu puteti „viza” mai multe nefacute ( de „ai nostri”…) ca mine….Incerc, o cale, poate gresita, pe langa avalansa de „indreptatiri negresite”….Vorba lui Camus extinsa, cine da „indulgentele” dupa Bine si Rau, depasite de mult ? Raul e din ce in ce mai evident, Binele din ce in ce mai „pios, cucernic si evlavios” ….

   Apreciat de 1 persoană

  • D e bun de tot, si la stat, si la privat!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s