Ludovic + Mihail = Love!


media-149911233357432200

Ieșit pe ștrase după prospături, Ludovic a constat că a pornit ploaia și a intrat repede pe ușa de la Hilton, să se adăpostească. Acolo însă, minune dumnezeiască, tocmai se petrecea lansarea cărții lui Mihail dedicată „fenomenului Trump”. Atmosferă boierească, lumină din candelabre, lume multă – doamne, era să spun bună! Cu ochi exersat, Ludovic reperează prospătura, se duce întins la ea, îi întinde actul prenupțial, aceasta îl completează și semnează, cu un aer ce amestecă sfiala feciorelnică și un curaj de-a dreptul trumpeist. Ludovic își pune semnătura și ridică actul spre văzul întregii adunături. Și-a șoptit Ludovic în barba lipsă – „dacă țara are un neamț care s-a întîlnit cu Trump, de ce să nu aibă și PNL un neamțu care a scris despre Trump?”. Rămîne să vedem cum se împacă asta cu familia tradițională, Ludovic și Mihail declarîndu-se din vreme susținători frenetici și partizani ai referendumului. De altfel, LGBT  au fost stigmatizați de mai toți vorbitorii cu Mihail în frunte! S-a lăsat cu promisiuni și jurăminte, după cum se și cuvine – Mihail nu va mai recita poezii fasciste, probabil nu cadrează cu crezul liberal!, nici nu va mai învîrti funia de usturoi pe unde ajunge, iar Ludovic va adopta și el marca de cizme de cow boys de care Mihail l-a descălțat pe John Wayne.

Mai era ceva pedeleprime pe acolo, de-ar fi să be gîndim doar la Theodor Baconski, dar Ludovic a jucat aria reținerii, a moderației. a monogamiei.  PNL nu reușește să digere haita de tîrfe băsiste primite zestre la fuziune, dar l-a angajat deja pe Ludovic pe post de recuperator. Cine urmează, Lenuța CdF, Monica procoroarea, poate însuși Popeye? Dumnezeu știe, el cu mila. Congresul PNL a avut la început mînă bună! Nu l-a ales pe Bușoi, nu l-a ales pe Predoiu, dar pînă la urmă tot s-a poticnit în junele prim Ludovic, că dacă e să mori, mai bine mori diluat decît dînd semne de esență tare! Asta este!

Un excelent reportaj de la lansarea lăsată (măcar) cu logodnă sub semnătura lui Vlad Odobescu în Scena9.ro. Mulțumesc prietenului Bogdan Stoicescu pentru semnalare. Veți vedea că a fost o adevărată sărbătoare, dincolo de partide – Trump elogiat de la stînga la dreapta, Neamțu poreclit geniu de Ludovic, corectitudinea politică pisată zdravăn sub ciubote. Deși, o iau adesea la mișto, mai ales în excesele sale, cu ultima am simțit un fel de solidaritate. Mai ales că băieții ăștia, înțelegeau totul ca obținerea unui drept de a insulta și înjura precum DT. La atîtea idei îi duce pe ei mintea!

http://www.scena9.ro/article/tablou-cu-intelectuali-asmutindu-l-pe-trump-impotriva-mioritei

Grație Dnei Mihaela Georgescu am ajuns la poza asta pe care o rătăcisem!

Funia de usturoi

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Ludovic + Mihail = Love!

 1. Mă incită V.O., mai degrabă! Am vrut să fiu mai dur, blogul suportă, dar mi-am pus zăbală. hehehe!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Dacă zici tu… Io cînd aveam rubrica mea permanentă (Texte cu elice) în săptămînalul lui Dragoș Pătraru (numitul „altPHel”, care apărea la Ploiești, mai acum cîțiva ani) am reușit ca, într-un timp foarte scurt, să mă procopsesc cu foarte mulți dușmani… Dar, vorba lui bunică-meu, Dumnezeu să-l odihnească!, cine n-are dușmani, nu-i om întreg, hehehe!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Lucian Postu zice:

  Salut, Liviu. Trimit aici, cum mi-ai zis, link-ul de care am vorbit, plus textul comunicatului de presa.

  https://lucianpostu.wordpress.com/2017/06/30/talentatul-domn-chirica-sau-conu-plesu-fata-cu-mimatiunea/

  Andrei Pleşu, primarul de Iaşi şi cenzura cu iz comunist

  În ultimul număr al revistei ” Observator cultural ” ( nr. 878 / 29 iunie ),am publicat articolul <> . La fel ca în cazul celorlalte articole pe care le publicasem anterior în revista respectivă, textul a fost postat şi pe site-ul publicaţiei.
  După doar cîteva ore de la postarea articolului pe internet, el a fost şters de pe site, iar redactorul-şef adjunct, Ovidiu Şimonca, mi-a comunicat că decizia îi aparţine redactorului-şef, Carmen Muşat.
  Pînă la această oră, nu am primit de la Carmen Muşat nici o explicaţie vizavi de bizara sa decizie. I-am comunicat că, pînă ce acest act de cenzură nu va fi lămurit şi reparat, îmi suspend colaborarea cu gazeta pe care o conduce.
  Deoarece textul nu conţine nici un motiv ( de ordin legal, moral sau jurnalistic ) care să justifice acest bizar act de cenzură, am apelat la serviciile unui avocat, pentru a demara o acţiune în justiţie, indiferent dacă cenzura pe care o practică şefa gazetei e generată de interese ale lui Andrei Pleşu, ale primarului de Iaşi, ale altor persoane vizate în articol ori ale firmei de avocatură ” Muşat şi asociaţii „, finanţator principal al publicaţiei.
  Textul articolului cenzurat în ediţia electronică a gazetei poate fi citit pe blogul meu personal :
  https://lucianpostu.wordpress.com/2017/06/30/talentatul-domn-chirica-sau-conu-plesu-fata-cu-mimatiunea/

  ***
  Lucian Postu este publicist şi consultant politic, PR & media. A fost corespondent al BBC şi Radio Europa Liberă, consultant BBC pentru Republica Moldova şi editorialist al grupului de publicaţii ” Monitorul „.

  Apreciat de 1 persoană

 4. reușit pamflet. Felicitări!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.