Psihologia socială, 39, 2017


 

Revista de psihologie sociala 39 din 2017 FA apărut primul tom din acest an – revista este semestrială – al publicației Psihologia socială editată de Universitatea Al. I. Cuza Iași și Editura Polirom, sub conducerea colegului și prietenului meu prof. dr. Mihai Dinu Gheorghiu. Nu reușim să ne despărțim din 1972, de cînd ne-am întîlnit amîndoi ca studenți în primul an la secția de sociologie-psihologie, devenită doi ani mai tîrziu psihologie-sociologie. Îmi face plăcere să observ că editorialul numărului de față este semnat de alt coleg de studii și de slujbă, prof. dr. Ion Dafinoiu, iar un interviu foarte interesant este cel cu psihologul Mihail Gașpar, reales recent președinte al Colegiului Psihologilor din Iași, care a terminat studiile cu doi ani înaintea noastră! Dar sumarul este mult mai bogat decît atît! O să postez și linkul către Arhiva Psihologie Socială de pe site-ul OISS , unde pot fi citit – și de unde pot fi descărcate în format pdf – toate numerele de pînă acum ale acestei interesante reviste…

Revista a fost fondată acum aproape 20 de ani de regretatul nostru profesor Adrian Neculau și apare sub egida unui prestigios Consiliu științific internațional.

http://www.oiss.ro/publicatii/revista-psihologia-sociala/arhiva-psihologia-sociala/

12.06_pt.BT_Psihologia sociala_nr_39_2017

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Psihologia socială, 39, 2017

 1. Mulţămim pentru semnalare. Voi încerca, în măsura în care spaţiul tipografic (nu-mi place sintagma, dar n-am alta la îndemînă) şi priceperea ne vor permite, să recenzăm măcar cîte un număr (la rubrica noastră Raftul Revistelor din Gazeta Cărţilor) al revistelor pe care ni le recomanzi. Mîine îţi pun la poştă un plic cu revista+dvd. Doamne ajută!

  Apreciat de 1 persoană

 2. vasilegogea zice:

  Mulțumim, maitre!
  Interesantă și, mai ales, rară!
  Felicitări colectivului închegat de axcolo de MDGh.!

  Apreciat de 1 persoană

 3. mihaela grancea zice:

  Multumesc frumos. Imi este foarte utila. Ca de obicei, sunteti o sursa de informatie culturala.

  Apreciat de 1 persoană

 4. mihaidg zice:

  Multumesc, Liviu, si multumesc tuturor celor care au avut un cuvint binevoitor.
  Trei mici corecturi: „psihologul MihaiL Gașpar, REales recent președinte al Colegiului Psihologilor din Iași, care a terminat studiile cu un DOI (sau TREI?!) anI înaintea noastră!”
  Mihai G. face parte, cred, din a doua promotie a sectiei noastre, care a absolvit in 1974 (sau 1973?). De verificat! Cu un an inaintea noastra au terminat Corina, sotia lui, Tania, Sandu Gulei, colegul nostru si prietenul tau si altii.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s