Rîdem, ne veselim (1). Diverse și bune…


Cu mulțumiri lui Radu Lupașcu, iar pentru poza atît de mobilizatoare, Dlui Dumitru Ion… Pare scoasă în vederea referendumului!

IMG-20170630-WA0016

 

O prostituata acosteaza un batran: – Hei tataie, ce ai zice daca am petrece seara impreuna? Batranul ii intinde o bancnota de 100 si-i spune: – Tine asta, pentru increderea pe care ai avut-o in mine!!!

 

 

 

Un tip vine la directorul unui circ. – Ce ştiţi să faceţi? – Să fac ca păsărica. – Cum aşa? – Uite-aşa: cirip, cirip, cirip! – Domnule, asta e o prostie, gata, pa! – Bine, spuse omul trist şi-şi luă zborul pe fereastră.

 

 

– Iubito, plec la sala. Ai vrea sa mergi cu mine? – Iti par grasa? – Daca nu vrei sa mergi, nu mergi! – Acum sunt si lenesa? – Calmeaza-te, draga! Nu am insinuat nimic! – Acum sunt si isterica, nu? – NU AM SPUS ASTA! – Aham.. deci sunt si mincinoasa…. – Ok. Nu mergi!!! – Stai puțin! Dar de ce vrei sa te duci singur?

 

 

Lumea va rămâne fără genii. Leonardo da Vinci e mort… Einstein e mort… Eu… nici eu nu mă simt prea bine…

 

 

– Ce are un om care a fost muscat de doua ori de un caine? – O remuscare.

 

 

Doi cozonaci vorbeau intre ei ; – Am auzit ca esti de rahat…. – Lasa ca si tu esti de cacao …

 

 

Mesajul de Paște al Patriarhului Daniel către toți românii: „RO53 RNCB 0275 0748 9503 0109”

 

 

– Domnule as dori sa cer mana fiicei dvs – Ce salariu ai? – 900 lei. – Nu iti ajung nici cat sa cumperi hartie igienica. – Deci ce a zis tata, a fost de acord? – Nu stiu, tot ce am inteles, e ca te caci prea mult.
Un bărbat educat nu ar privi niciodată cu nerușinare picioarele unei femei îmbrăcată cu fustă mini…nu, el ar trebui să facă ceva pentru ca ea să se aplece!

 

 

De când mi-am luat motocicletă am cunoscut o mulțime de fete, majoritatea asistente şi doctorițe la UPU.

 
– Femeia ideală trebuie să știe să gătească, să calce și să spele? – Sunt perfectă. Pot să fac niște zile fripte și să te calc pe nervi, până te trec toate apele!

 
Iese prietena mea (mai durdulie) din cabina de probă cu geaca în mână: – Mi-e mică, zice. – Ce ţi-e mică, geaca sau cabina?

 
– Tata, tu crezi in fantome? – Nu fiule! nu exista asa ceva. – Dar, servitoarea mi-a spus ca ele exista! – Atunci impacheteaza cat de repede poti. Ne mutam! – De ce tata? – Noi nu avem servitoare!

 
Cum au aparut Geto-Dacii – o lectie scurta de istorie, clarificatoare: Se zice ca Burebista avea o slujnica pe care o chema Geta si pe care o placea foarte mult, dar nu reusise sa i-o traga pentru ca nu „statea”. Intr-o zi cand s-a intors de la un razboi cu persii, a prins-o intr-un colt al palatului de la Gradistea si i-a zis: – Geto-d’aci nu mai scapi ne_ututa!!! Si de acolo au aparut stramosii nostri…

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.