Alchemia, număr special, iulie 2017


 

coperta iulieÎn fapt, un număr dedicat Artelor vizuale coordonat de Adela Efrim și cuprinzînd artiști vizuali care ilustrează pictura, grafica, sculptura: Filomela-Elena Bucur, Nedi Gavriliu, David Croitor, Nikolaus-Otto Kruch, Miriam Dauber, George Spaiuc, Marga Grauenfels, Florin Constantinescu, Mugurel Bărbulescu, Beatrice Bernath, MIhai Cătrună, Nahum Stemberg. De obiecei, Alchemia este excelent ilustrată, acum însă avem sub ochi un minunat album. Mulțumesc, Adrian Garuenfels!

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Alchemia, număr special, iulie 2017

  1. Noiembrie zice:

    Talentați artiști, frumoase opere! Frumoasă și prezentarea!

    Felicitări!

    Apreciat de 1 persoană

  2. eduardantoniu zice:

    Nedi Gavriliu dirija un cor prin Toronto. Armonia? Probabil ca erau si fosti politehnisti cumva legati de corul omonim al Electrotehnicii din anii ’80. Astia din Toronto mai dadeau cu colinda prin biserica si pe la „serbarea de sfarsit de an”.

    Apreciat de 2 persoane

    • Nu, nu era Armonia, – era Agni Parthene:

      …singurul cor – la momentul acela – bizantin, cantand in romana si greaca; Mitropolitul grec, Sotirios, a spus despre el, – „…corul romanesc e cel mai bun cor grecesc din Toronto” 🙂
      …cu mult drag, – si multumiri din suflet celor care isi indreapta un gand spre mine si acest cor, – a fost un episod minunat

      Apreciat de 1 persoană

  3. Efrim Adela zice:

    Mulțumim Liviu Antonesei și în numele Sandrei Segal și al lui Adrian Grauenfels, cei ce realizează această revistă de mulți ani cu multă pasiune. Am fost bucuroasă să primesc o astfel de provocare pentru numărul dedicat Artei vizuale, mulțumesc artiștilor ce au răspuns invitatei mele.

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.