Tudose: „Programul de guvernare? Îl susțin cu tărie!”


De data asta, Dragnea a avut mînă de aur, în sensul de înțepenită! A găsit un premier care îi va susține programul cu tărie, nu cu sprițuri de vară precum precedentul. Poza asta e deja viral pe Facebook și în tot cyberspațiul. Și pe bună dreptate! Mie mi-a sosit în după-amiaza asta din vreo șapte surse!

FB_IMG_14985723812935554

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Tudose: „Programul de guvernare? Îl susțin cu tărie!”

  1. Dorin Tudoran zice:

    Cap de porc cu costum fara cravata – probabil, grohait de vara.
    Maitre, sa-mi fi spus cineva in 2014 ca dl candidat sustinut de noi pentru Cotroceni e in stare sa umble cu porcul viopsit in premier, zap, n-as fi crest. Matale?

    Apreciat de 1 persoană

    • Nici eu, dar pe de altă parte, dacă respingea propunerea, Dragnea venea cu alta, poate și mai nasoală. S-ar putea ca omul nostru să aibă un plan – să lasă PSD-ul să se sinucidă, dacă asta e voia…

      Apreciază

      • Dorin Tudoran zice:

        Ca are sau nu are un plan, nu sacrifice o tara doar spre a-l ajuta pe Dragnea sa piara. Nu de alta, der nu e sigur ca intai piere Dragnet si mai aloi tarisoara, fiindca Dragnea nu e un ul sigur – Dreagnea inseamna cateva milioane de „buni romani”. Si daca venea cu o a doua prop[une si mai nasoala, care era problema? A, da, imi amintesc – daca presedintele respinge doua propunewri se poate trezi el inghesuit… Maitre, cand intri in jocul asta ( nu l-a implorat nimeni sa intri), iti asumi si riscurile, nu bdoar placerile. As zice chiar – mai intai riscurile si apoi placerile. Pe – ni – bil!

        Apreciat de 1 persoană

      • Păi, nu l-a obligat nimeni, de bună seamă! Pe de altă parte dincolo de toată politica asta de un penibil nebun, din toate părțile, nu red că țărișoară e în pericol. Și poate chiar e bine că nătîngii ăștia se freacă între ei și-o mai lasă să respire…

        Apreciază

  2. Dorin Tudoran zice:

    Rectificare – zau n-as fi crezut

    Apreciat de 1 persoană

  3. Virgil zice:

    cred ca taria e de pufoaica la ce privire limpede are 🙂

    Domnului Tudoran. Nu sunt fan a lu „prezidentu” nostru da pentru a fi mai tare are nevoie si de opozitie . Pe Orban nu-l putem banui de asa ceva. Iar celelate partide pretinse de opozitie lipsesc cu desavarsire

    Apreciat de 1 persoană

  4. mihaela grancea zice:

    Cred ca JK are un plan, asa este el. Si cand era primar, oferea imaginea unei coabitari constructive cu consiliul judeten condus de un PSD-ist. A stiut sa ii controleze. Evdent, acum scara este alta. Dar strategia s-ar putea sa dea roade. PSD-ul care are cea mai proasta grarnitura in prim plan, o sa se sinucida. Astept lupte intestine care sa subrezeasca pozitia lui Dragnea.
    Daca JK nu accepta propunerea de premier, aparea alta…si, poate, un plan de suspendare a lui JK. Vedeti ca acum incearca sa scape de sefa DNA.

    Apreciat de 1 persoană

    • Șefe DNA le are și ea pe ale ei!

      Apreciază

    • dezideriududas zice:

      Cred că am mizat bine și la Sibiu. Va veni vremea….N-aș miza însă pe șubrezenia partidelor politice, așa “chioare” cum sunt ele acum. Celelalte soluții sunt “oarbe” în democrație….Abia întărindu-se, pot fi reformate. Ghiveci fiind, ghiveci vor fi reformate ! E drept, “tehnocrații ghivecelor” s-ar putea să aibă aibă altă părere.

      Apreciază

Comentariile sunt închise.