Mihai Tudose în viziunea lui Cristian Topan


yudose.competent

Dacă e harnic, vom vedea, că nu e competent știm deja din raportul Vâlcov, la un test de inteligență, parcă nu l-aș supune, dar ar avea mari șanse la un concurs de Mister! Pun și poza, ca să fie mai clare calitățile!

tudose

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

17 răspunsuri la Mihai Tudose în viziunea lui Cristian Topan

  1. vasilegogea zice:

    …decît harnic și prost, mai bine leneș și intelegent!

    Apreciat de 1 persoană

    • Da, dar nu cred că am nimerit combinația asta!

      Apreciază

      • dezideriududas zice:

        @ LA

        În “povestea mea”, post-brâncușiană, cum scriam, dilemele se rezolvă prin unificarea contrariilor. Deci mizez atât pe hărnicie cât și pe lenevie ( avem nevoie și de “oaste odihnită”), precum și pe inteligentă dar mai ales prostie ( de atâta inteligență, am cam ajuns cu inteligența cam ca pe la Bacău, cum se spune acolo : “șmecheri, hoți și…proști grămadă”- bineînțeles cu nuanțe de invidie locală și regională, acum pare-se transferate și la național dar mai ales la global )…..Avem șansa să plecăm invers decât la Bacau, să nu mai pierdem vreme….Voi, la Ieși, e drept, cu Pocreaca voastră, sunteți un fel de tehnocrați ai prostiei….Zeci de ani, la Bacău, am auzit replica : Ce, ești prost , ești de la Pocreaca ? Nu știam, până acum 2-3 ani, că Pocraeca este a voastră, un fel de șant de apărare al Ieșilor cu crocodili și rechini,… Problema este că la un moment dat va trebui să i(I)esiți și voi….La plecare, crocodilii și rechinii mușca cum mușca ( mai mult nu…), dar la venire ….O să doriti odată să-i revedeți “a-casa” lui Ionică al vost’…., să vorbiți, sub Tei, despre “prostiile” lui bădia Mihai….E drept, tu poate “te scoți” și treci la cretani….Dom’Vasile s-a prins că n-ai nici clop de-al nost’….Ia-ți repede să nu se prindă careva de la dușmani, că-ți blocheaza opțiunea….Pentru noi, pocrecrenii originari, ne-ai fi de folos și din CRETA. Mai ales dacă mai scoți și vinovații la TABLĂ…Lasă-le și lor însă putină CRETĂ pentru TABLA ‘ceea , să-nțelegem și noi ceva. Doar din vorbe, crocodilii și rechinii lu’ negreșiții ( Tismăneanu, “TABLAgiu șef” )…., mâncă tot.
        PS Îi cer scuze lu’ Volodea și pretenii lui ( dacă erau doar “Elefanții”…, nu-mi făceam probleme ), dar efectul lui de vidanjare e garantat. Greu să inventezi altceva mai sugestiv. E drept, vine tare din urma PapaHagi, da’ mi-e frica pentru Hagi-al ‘nost….

        Apreciat de 1 persoană

      • Noi, mai avem si Glodenii Gîndului, care mi se pare nec plus ultra în materie de nume de localități… Cît privește calitățile uomului, mă tem că nu le are nici pe alea, nici pe celelate,fiind un fel de om fără calități, nu neapărat în sens musilian…

        Apreciat de 1 persoană

  2. mihaela grancea zice:

    Pentru mine, deocamdata, e doar un chip framantat.

    Apreciat de 1 persoană

  3. danascumpu zice:

    e adevarat, nu-i nevoie de multa experienta sa intuiesti un diagnostic din astfel de portrete … problema este ca nu prea e deontologic sa te exprimi public (ai putea sa si gresesti diagnosticul si sa fie o tumora pulmonara, spre exemplu, sau o ciroza de origine virala, desi nu pare prea slab, e posibil sa fie compensata/e) … asadar, sa ridem de ce face, ca viciile i le stie doar nevasta-sa!

    Apreciat de 2 persoane

  4. angelicabutnarasu zice:

    Acu, toti sunteti invidiosi pe Premier, d-lui a ramas asa de incruntat de la doctoratul ala metafizic si nefolositor, geaba merge pi la cosmetici, are orgoliul incastrat pi frunte basca tupeul, si e viteaz, caracter militar luat de la ,,M.Viteazul University. De altfel, sunt o multime de licentiati facuti doctori gramada in comunicare, ,,Lectori”cu o totala lipsa de abilitate, de abia ingaima tot scarpinindu-se niste discursuri jalnice si de tot risul, facind de rusine Universitatea, pe mentorii si profesorii lor…In fine, pe fruntea dumisale sade un V de la ,,Victorie”, de fapt fata dumisale este la timp potrivita cu situatia partidului si vorba Argheziului, ,,era ceata ca-n borcanul cu dulceata, Si tacere, ca intr-un hirdau cu miere”… si la urma urmei, puteau pune si pe femeia de servici, tot un dreaknea era, macar va fi de neuitat in pozele UK de la intrunirile comune, il bate la imaginea suvitei in vinturi pe Basescu, RO. fiind celebra in fete- mutre de neuitat…
    Si ar merge la final, o perla de Bac vizind ,,Morometii”si scrisa de un elev genial, ,,Mortii matii”!
    P.s. Ei, daca as putea, as trage un fim ,,Morometii ten years after”…

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.