Liviu Antonesei despre viitorul premier: Tot de la plajă va conduce şi Guvernul? Update – președintele ale umor!


tudose

Un articol în Q Magazine tocmai apărut în ediția electronică. Ce aș mai adăuga la mai puțin de două ore de cînd l-am scris? Un singur lucru – dacă președintele are umor, aprobă această nominalizare pe loc. Pe de o parte, ar respecta promisiunea că va încheia această criză, de altfel neprovocată de DSa, foarte repede. Pe de altă parte, n-ar mai avea de consumat vreme cu PSD-ul, sub conducerea înțeleaptă a lui Dragnea, se demantelează singur!

Sub link pun și poza mea, de ieri, să vă vedeți dacă mă înșel în ce privește apartiția fizică a nominalizatului!

Update – Președintele l-a validat pe Dl Mihai Tudose ca premier. Sigur că declarația a fost patriotică, „țara are nevoie etc”. dar eu cred că și-a forțat umorul în situația dată!

http://www.qmagazine.ro/liviu-antonesei-despre-viitorul-premier-tot-de-la-plaja-va-conduce-si-guvernul_345077.html

20170625_182155

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Liviu Antonesei despre viitorul premier: Tot de la plajă va conduce şi Guvernul? Update – președintele ale umor!

 1. Natasha zice:

  DINTRE TOATE „RIVOLUTIILE” ASTEA, CAMASHUTZA TA MI SE PARE A FI CEA MAI „RIVOLUTZIONARA”…:-)

  Apreciat de 1 persoană

 2. mihaela grancea zice:

  In tara tuturor imposibilitatilor….era, din punctul meu de vedere, numele asteptat. Un baiat cu relatii si fara constiinta. La ce altceva va asteptati? Comedia se prelungeste periculos…

  Apreciat de 1 persoană

 3. „prpunerea” ca , prpunerea, problema e poza de ieri, despre care spuneti ca,…..”, să vă vedeți dacă mă înșel în ce privește apartiția fizică a nominalizatului!”

  Apreciat de 1 persoană

 4. larsen elena zice:

  Cum drak arata asa la 50 de ani ?Altarnun universitate unde sa treaba printr-un concurs deadmit eremie serios n -a gasit?

  Apreciat de 1 persoană

 5. larsen elena zice:

  Eu care am dat admitere la „Al.I .Cuza” cu 11 pe loc dintre care jumatate nu erau prosti si am absolvit in 1973 cu 9.57 pe bune arat mai putin botita si obosita decat tataia asta a carui fizionomie si privire comunica incremenire cetoasa.Chiar asa jos am coborat? DE intelect, pregatire / competente prof nu mai pomenim

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.