Top 10 Cele mai eficiente metode de agățat pe litoral


Sezonul n-a început doar pentru mine, ci pentru mai toată lumea, inclusiv pentru băieții care pleacă în „misiune” pe litoral! Cum am epuizat experiența asta pe cînd eram licean și student, am rămas cu oarece solidaritate, așa că le voi da o mînă de ajutor prin acest ghid practic, atît de generos pus la dispoziție de compozitorul Laurențiu Ganea! Sigur, „pe vremea mea”, țintele erau legiunile de poloneze, cehoiace, nemțoaice, suedeze etc, iar metodele erau mult mai primitive – tupeul și farmecul personal, măcar primul!

02-rm-cocalar21

1. Dă-te foarte bogat ! Bea apă de la țîșnitoare cu aerul miliardarului care tocmai a spart un milion de dolari pe semințe prăjite.

 

2. Pozează-te des cu maimuța. S-a dovedit științific că cei care se afișează cu tovarăși mai arătoși au la rîndul lor mai multe șanse la agățat.

 

3. Nu te baza niciodată doar pe sigla Ralph Lauren de pe tricou. Unele fete sînt mai atente la ce ai în cap. Zîmbește-le tot timpul pe partea cu dinți.

 

4. Spune-le gagicilor că ai pus benzină în decapotabilă de 20 de lei pentru că ți-au furat țiganii cardul acum o săptămînă, în Dubai.

 

5. Nu uita să precizezi că te-ai cazat într-un hotel comunist din Neptun doar pentru că patronul e tac-tu.

 

6. Bronzează-te sexy ! Lănțucul de aur trebuie să protejeze pielea de razele soarelui exact în zona unde venea marginea maioului cu care ai mers la treierat vara trecută.

 

7. Spune-le că ești atît de bogat încît, dacă ai vrea, ai putea să-ți plătești dintr-un foc chiar și jumătate din suma imensă pe care o ai datorie la întreținere.

 

8. Cînd le scoți la un suc, spune-le că nu poți să plătești cu cardul, fiindcă nu ai mărunt pe card, ci doar bani mari.

 

9. Trage de o Cola patru ore la terasă, iar dacă ea vrea să mai comandați, spune-i că nu vrei să îngrași marile corporații care poluează planeta.

 

10. Fă-ți multe tatuaje în limba chineză sau în orice altă limbă, mai puțin în limba română, să nu se simtă fetili ca la Bac cînd te dezbraci.

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la Top 10 Cele mai eficiente metode de agățat pe litoral

  1. Vasilica Ilie zice:

    :)))) :)))) :))))

    Apreciat de 1 persoană

  2. angelicabutnarasu zice:

    As zice ca metoda ,,farmec si tupeu” este metoda cea mai tare si acum, imi place, fiindca jocul cuvintelor in rafale jucaus-inteligente este o incintare, o bucurie a zilei…Un prieten scriitor spune -Desi m-am retras din viata amoroasa, eu exersez, nevasta-mea nu se supara, este un antrenament util spiritului, acum nu mai sunt un cuceritor, sunt un imblinzitor…iar la intrebarea de ce scrieti, raspunsul este – ,,Ca sa cuceresc femeile care-mi improspateaza hormonii scrisului, altfel, scriu repetitiv cumva, apare o rutina neinteresanta pentru public si o stagnare pentru mine, un tipar…”
    iar ghidul asta practic ar fi un indreptar pentru flacai cu reminiscente rurale, ce le-ar trebui o urbanizare intensiva, daca se mai poate…asa cum un tip bine intentionat de altfel, si cu vreo 20 de ani mai mic mie, ma tot cerea de soata, da ieu l-am intrebat din prima si insinuant daca stie de Beatles, Freud, Cassanova, Shakespeare, Maurice Bejard si Gorbaciov…ramase un minut pi ginduri, i le-am citit rapid fiindca se facuse o tacere vorba Argheziului,, ca intr-un hirdau cu miere”…Si a izbucnit din toti plaminii- Invat! invat tot ce-mi dai! Am ris atit di tari si di colorat, incit au cazut zeci di flori din marul uluit, eram in parc…Da, tipul era misto, plus casa, afaceri, masini, plus naivitate, plus dorinta de cunoastere si evolutie personala, prostia fiind induiosatoare deseori…vroia sa se insoare, musai, eu nu-inca, asa ca i l-am plasat unei prietene care l-a pus sa cumpere o biblioteca cu 50 de carti pe care sa le studieze pina in toamna cind il va supune la un test grila…si am avertizat-o -vezi ca te ia pi tini, da cu ochii-i tot la mini! -Sanchi, zise ea facindu-mi ochi dulci, ramine boul cu biblioteca, i-auzi ce mi-a zis…-Nu sunt eu scolit, da am bani, am citit ,,Manualul de vinatoare”si sunt specialist in atingeri! Te pui cu necuvintatoarele?!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Vasilica Ilie zice:

    Nu ştiu de ce, dar eu am intimidat bărbaţii şi la tinereţe şi la maturitate… 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    • Cred că numai Dvoastră ați putea afla asta…

      Apreciază

      • Vasilica Ilie zice:

        Atât la tinereţe cât şi acum, am ştiut să fac alegeri. În tinereţe băieţii îmi cereau prietenie. Până să răspund prieteniei (aşa era atunci, răspundeam şi după două săptămâni), în timpul acesta îi „supuneam” la diverse discuţii să văd dacă merită sau nu. Cred că m-am ghidat după regula: „Nu te baza niciodată doar pe sigla Ralph Lauren de pe tricou. Unele fete sînt mai atente la ce ai în cap.”
        Mi-au plăcut întotdeauna bărbaţii care ştiu ce vor, care ştiu să mă cucerească sincer, inteligent, nu cu fantasme sau aventuri.

        Apreciat de 2 persoane

      • Păi, ați făcut ce trebuie făcut! Dacă unii ieșeau intimidați după probă, cu atît mai bine!

        Apreciază

  4. Noiembrie zice:

    Toate sunt valabile :)) dar Nr.6 e bestială :))))

    Apreciat de 1 persoană

  5. Ion Fercu zice:

    Aveam de gand sa fac o pauza cu Marea. Dupa ce-am citit, am rezervat, online, pentru o luna, ceva la mamaia. Cu drept de prelungire, daca…

    Apreciat de 1 persoană

  6. Ion Fercu zice:

    MAMAIA am vrut sa scriu…

    Apreciază

Comentariile sunt închise.