PSD – spre moțiune în zbor? Update – premierul muncește!


ZDRkNTA5ODU4YjJkMmY3ZDU0OGEyNDNiNjYzZjE=.thumb

În condițiile în care premierul Grindeanu refuză să demisioneze, în ciuda retragerii sprijinului politic de către coaliția PSD – ALDE și a depunerii demisiilor de către miniștri, PSD caută soluții de avarie pentru situația de tot r… în care l-a băgat luminatul său conducător, purtătorul de mustață din Teleorman. Bun, la ora 14 au convocat o nouă ședință a CExN, în care urmează să se discute soluțiile. Între acestea excluderea lui Grindeanu din partid, care pune dificile probleme statutare, sau introducerea unei moțiuni de cenzură în Parlament, soluție care are hazul său – Grindeanu a fost opțiunea lui Dragnea pentru funcția de premier, iar acum exact o lună, mustăciosul lăuda entuziast performanțele lui Grindeanu și ale guvernului acestuia! Pe de altă parte, escluderea din partid, dincolo de problemele statuare, face bine în situația asta cît o frecție la un picior de lemn – Grindeanu nu a fost numit premier de PSD, ci doar propus, a fost numit de președinte și validat de Parlament! Soluția onorabilă ar părea, mai degrabă, demisia lui Dragnea de la conducerea partidului, dacă tot a ajuns la concluzia că are mînă proastă la oameni, dar să cauți onoarea la Dragnea e la fel de hazardat cum e să cauți apă pe Marte. Ba chiar șansele sînt mai mari în a doua privință!

În poză, Dragnea rîde, dar parcă nu e chiar rîsul său!

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/un-nou-cex-psd-la-ora-1400-variante-de-lucru-excluderea-lui-grindeanu-sau-motiunea-743490

Între timp, Grindeanu își vede de treabă! A avut o întîlnire cu premierul landului Saxonia, care l-a felicitat că nu a demisionat, urmează să-l întîlnească azi și pe minstrul britanic al Apărării!

MTNiZjZlY2Q4OTJiZGViODliNDNjMDYwNjUzNmFk.thumb

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/sorin-grindeanu-felicitat-de-prim-ministrul-landului-saxonia-pentru-ca-nu-a-demisionat-743521

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la PSD – spre moțiune în zbor? Update – premierul muncește!

 1. Ion Fercu zice:

  Unii spun că ar putea fi apă pe Marte! Dacă (Doamne ferește!) se găsește o picătură amărâtă de apă pe Marte, ar trebui să concluzionăm, aristotelic, faptul ca în Dragnea pâlpâie măcar o particulă elementară de onoare??? O fi el primul…………….Liviu (scuze, L.A.!) al țării, dar nu cred că merită să riscăm….

  Apreciat de 2 persoane

 2. Virgil zice:

  Domnule Profesor sa stiti ca exista apa pe Marte
  https://www.nasa.gov/press-release/nasa-confirms-evidence-that-liquid-water-flows-on-today-s-mars

  Si acu ce aveti cu acea planeta de o comparati tocmai cu Dragnea 🙂 .

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s