Contrafort 3 – 4, martie – aprilie 2017


La puțină vreme după apariția numărului, tot dublu, anterior, a apărut și Contrafort 3 – 4/ 2017, ceea ce înseamnă că, după oarece întrerupere, revista tocmai își reintră în ritm. Cum ne-a obișnuit de peste două decenii, o revistă forte interesantă și substanțială care, deși apare la Chișinău, este dedicată întregii literaturi de limbă română, oriunde s-ar scrie aceasta. Priviți cu atenție prima copertă, autorii prezeți sau comentați, temele abordate. Mulțumesc Vasile Gârneț că mă ții la curent cu ceea ce faceți voi peste gîrlă…

Contrafort_3_4_coperta

Contrafort_3_4_color

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Contrafort 3 – 4, martie – aprilie 2017

  1. dezideriududas zice:

    Abia aștept să citesc despre “gânditorul” de la Politichia ….Cultura neoliticului nu poate fi mai tare ca_cultura recentă…., așa că nu văd bine Hamangia ( de vreo 28 de ani, + 2000…. )….Cel mai mult mi-a plăcut când primar la Politichia a fost ales Viorel Lis….Încă nu mă satur să-l văd și să citesc despre el….Sunt curios să aflu dacă si dom’Adrian (Ciubotaru) a fost dintre cei care l-au găsit pe inginerul Viorel Lis simpatic, sau este dintre cei care nici nu l-au căutat, deoarece lumina era slabă în sală și nu se vedea din unghiul în care-și aveau locul….Dacă-i de bine, poate trece mai in față. Cu Gabriel Liiceanu – MEBO…., nu-i grabă. Până la sfârșitul anului, când am promis o relaționare via Andrei Pleșu, e tot timpul….Poate se deschide la Humanitas o serie post-privatizare…. , după ce, la privatizare, nu s-au băgat, că nu era cazul….Prea multa corupție asociată valorii normative a libertății a făcut ca_cultura de la Politichia să rămână in continuare „frumoasă”, neîntinată….

    P.S. Propun primar la Hamangia pe Brâncuși. Basmul trebuie însă și povestit, vorba lui dom’Vasile, de aceea sper să și-l ia ca viceprimar pe Ionică ( Ion Creangă ) din Ieși, nu ca Viorel Lis care și-a luat viceprimar un bodyguard și apoi s-a și însurat cu el/ea…Noroc_ca era fimeii…., că intra in conflict cu Coalita Pentru Familie si USR-ul ar fi primit astfel lovitura decisivă….Cred că va trebui să-i mulțumim curând lui Claude Levi-Strauss pentru „Interdictia incestului institutional”.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.