Găbița, probleme cu logoul, bre?


De cînd s-a văzut primăreasa Bucureștilor, principala activitate a Găbiței e să viseze cum va fi ea primul președinte femeie al României! Dacă ar visa numai ea, ar mai fi cum ar mai fi, dar asta visează și mustăciosul lider de partid, și o bună parte a partidului ca atare, ca să nu mai vorbim de Nea Pandele, care visează și el să conducă și patria prin procură, cum se întîmplă acum cu Capitala! S-ar spune că PSD  nu s-a săturat s-o ia în barbă cu Bombonel și Cîrlanul și, acum, conspiră vîrtos să se realeagă KiWi președinte!

unnamed

Bun, dar marea problemă este că fata asta sărăcuță cu duhul nu visează mereu, se mai și trezește și atunci, ca un fel de blestem pentru bucureștenii care au votat-o, are idei, că altfel nu știu cum să le poreclesc, Doamne iartă! Nu i-a trecut bine ideea cu transportul în comun gratuit sau noile recorduri, de moștenire opresciană, demne de trecut în Cartea Recordurilor, că a lovit-o drept în moalele capului leoca logo-ului Bucurescilor! Normal, chelului, chiar femeie fiind, și mai degrabă pe dinăuntru decît pe dinafară, taman tichia de mărgăritar ce-i lipsește! Bucureștiul este una din cele mai murdare capitale europene, cînd vine ploile mari, cartiere întregi se scufundă, neavînd canaliare sau aceasta fiind înfundată încă de pe vremea lui Dej, dacă nu a lui Carol al II-lea. Circulația este halucinantă – nici nu e nevoie să fii bucureștean ca să constați asta, e destul să mergi vreo două zile prin oraș, cum am fost eu nevoit săptămîna trecută din motive de Bookfest. Clădirile în ruină, unele de patromoniu istoric sau arhitectual, bîntuie orașul alăturea de mosntruozitățile neo-capitaliste. Cele cîteva zone cumva frecventabile, Șoseaua, Primăverii și alte zone rezidențiale, porțiuni din centru, se pierd în mareea de blocuri vechi și delabrate sau noi și urîte din naștere. Edilii se laudă cu Centrul Vechi… Eu spun să meargă la Craiova, unde acesta e mai mic, dar e renovat complet, foarte curat și nu pute a pișat prin toate gangurile… Întîmplarea face ca la distanță de exact săptîmîna să fi vizitat „Lipscanii” Craiovei, apoi pe cei bucureșteni, știu foarete bine despre e vorbesc! Bun, asta fiind, în rezumat foarte scurt, situația, Gabiței îi lipsea logo-ul!

logo

Cu primul nu i-a mers, deși voia să dea pe el cam cît Lenuța pe frunzulița plagiată de pe autobuzele Londrei. Era și el plagiat, însă după logo-ul captalei Taiwanului, Taipei. Între timp, nu mai știu cum au evoluat lucrurile, dar poporul n-o lasă pe Găbița la nevoie. Am adunat din cyberspațiu două propuneri de logo, ma bine spus, versiunea figurativă și cea stilizată ale aceleași idei. Și, pe deasupra, în loc să dea sute de mii de euro unei firme prietene, le poate lua pe gratis!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Găbița, probleme cu logoul, bre?

  1. Virgil zice:

    Nu m-am gandit nici odata sa despart cu BU CUR ESTI

    Apreciat de 1 persoană

  2. eduardantoniu zice:

    Daca asta iese presedinte, io cer independentza Moldovei.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.