Lansarea văzută prin alți ochi magici! Cu bonus – copacul Gicu!


Mai precis, primele două fotografii sînt opera poetului Lucian Vasiliu, următoarele au fost surprinse de prozatorul Constantin Arcu. Ultimele două sînt făcute duminică, după preumblările pe la Luchian (Galeria Kretzulescu). Și Cîlția (muzeul colecțiilor), lîngă blocul în care a locuit Nichita, cu Gicu, copacul pe care îl ținea de prieten bun… E poate ciudat, dar Gicu e probabil ființa care a stat cel mai mult alături de Nichita și către care poetul a privit cel mai des…

IMG_20170527_163732

IMG_20170527_163714

DSC08505

DSC08514

DSC08515

DSC08517

DSC08522

DSC02566

DSC02567

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Lansarea văzută prin alți ochi magici! Cu bonus – copacul Gicu!

  1. vasilegogea zice:

    Îl salutăm și pe… Gicu! (văd că nu scapă nici el de… cabluri!)

    Apreciat de 1 persoană

  2. eduardantoniu zice:

    Deduc de la firma Eurolexic din spate in poza cu Gicu: Magheru coltz cu Benjamin Franklin vis a vis de Ambasador? Am stat in Ambasador pentru Ian Anderson la Sala Palatului. Daca mai ajung la Sala Palatului, trebuie sa vad si io!

    Apreciat de 1 persoană

  3. angelicabutnarasu zice:

    Toate pozele sunt frumoasae, da alea de grup au o alta energie, altele fiind ,,post partum,”v-ar trebui o ,,Cheese” impreuna…Mare eveniment, mari emotii, e ca si cind ai nascut un copil, obositor travaliu, odihna iti trebuie…Ai in postarea anterioara o poza autograf pe care as pune-o drept sigla, sau coperta sau afis-ai o expresie spontana plina de caldura, dai o senzatie de lumina, iti serbezi bucuria, aproape copilareste si chiar ti se vede intreaga ta iubire fata de oameni…

    Apreciat de 1 persoană

  4. mihaela grancea zice:

    Bietul Gicu….de ce nu e conservat? E chinuit printre cabluri si beton! Trebuie protejat, e un copac celebru. I-ati auzit soapta? Sau era prea asurzitor vuietul strazii?

    Apreciat de 1 persoană

  5. Ion Fercu zice:

    Grozav! Multumiri!

    Apreciat de 1 persoană

  6. Ana Pop Sîrbu zice:

    O lume vie ,contactul cu poezia și autorul ei.Galanți ,ascultătorii par a deține secretul unic al Poeziei .Mult respect în jur ,atenție și doi ochi lucitori .

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.