Dorin Tudoran despre răsbelul din secta Martorii lui Băsescu


devis-grebu017Hopa! Între doi din cei mai dizgrațioși adoratori ai fostului președinte, graficianul Devis Grebu și politologul Vladimir Tismăneanu, a izbucnit un război nemilos. Aș fi spus un meci de box, doar că boxul e în felul său un sport nobil în care se respectă regulile. Aici, conflictul mai degrabă de nivelul șișului… Cu un desen elocvent de Dion… Ca și DT nu l-am cunoscut pe dl DG, însă am avut prilejul să mă văd de mai multe ori cu Volodia. Și aici sînt de acord cu DT, ultimul lucru care s-ar putea spune despre politolog este că ar fi arghirofil. Dincolo de păcatele sale – avînd desigur și calități -, este un om generos.

http://www.dorintudoran.com/commedia-dellarte-marele-soc-neiliescian-in-doua-editii/

02.12--1024x848

PS Mi-am amintit că am o poză rară de-a lui Volodia…

IMG_4200[1]

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Dorin Tudoran despre răsbelul din secta Martorii lui Băsescu

  1. Virgil zice:

    era o vorba cu „Intarata-i Drace „

    Apreciat de 1 persoană

  2. InimaRea zice:

    Semnul unei mari prietenii poate fi și-un final drarmatic. Unul absurd, însă, e semnul unei relații ostentative. Oricum e riscant să intri într-o relație cu unul enorm și monstruos.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Dion Yonesko zice:

    Liviu Antonesei, asa este, noi doi nu am avut ocazia sa ne cunoastem personal, insa nu cred ca la mine te referi in comentariu. Ai vrut sa zici poate „pe Grebu”….

    Apreciat de 1 persoană

  4. dezideriududas zice:

    Uomu’ din Dreapta ( în imagine, nu conteaza in realitate….) pare a se uita fix “în” ( normal, trebuia scris “spre”, da’ aici suntem sub imperiul lui “Centru’ de Drept”….) infinitatea Centrului. Da’ stă-n genunchi ? Cel din Stânga, “ridicat” precum categoria…., pare a se uita cu jind la categoria celui ce-și poate permite “nebunia” geografiei, și pe orizontală și pe verticală….Așa e când poți invinge la skanderberg orice “normalitate” a istoriei….Mai ales când “statul de drept” la skanderberg obligă istoria să stea la „locurilii ei”, adică acolo unde e pusă, de Magellanii si Columbii lumii…..A mai fost cum a mai fost până ce aceștia din urmă mai erau încă latini….

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.