Mulțumesc, Mihail Vakulovski!


Pe pagina de Facebook a librăriei Humanitas din Brașov, poetul Mihail Vakulovski găsește o manieră inedită de a-mi ura cele cuvenite cu prilejul  aniversării de azi, instigă publicul să-mi cumpere cărțile! Cred că e o idee foarte bună, care ar trebui aplicată și celorlalți autori! Îi  mulțumesc foarte mult, ba chiar sper ca instigarea să aibă succes. Din poză, văd că se mai găsesc antologia de poezie din 2014 și cartea-interviu Convorbiri în confesional

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

24 de răspunsuri la Mulțumesc, Mihail Vakulovski!

  1. La mulți ani ! Iertăciune, eu acum am aflat de la Virgil Cosma. Dacă nu mai ești pe facebook, nu-mi mai aduce nimeni aminte, mna.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Virgil zice:

    acu am vazut . Ziua Dumneavoastra . si nu ziceti nimic . Credeti ca scapati nebaut (ma rog virtual)
    LA MULTI ANI

    Apreciat de 1 persoană

  3. Ion Fercu zice:

    Whisky virtual?! Măcar să nu fie contrafăcut!!!!!!!!!
    La mulți ani!

    Apreciat de 1 persoană

  4. d.p. zice:

    La multi ani veseli si luminosi, draga Liviu !

    Apreciat de 1 persoană

  5. angelicabutnarasu zice:

    Da,interesanta metoda, eventual sa le tina in poale niste cititoare mulatre , dupa cum am vazut eu la un magazin arab…se boldeau la ele, tot trecatorul, tramvaiele, autobuzele si limuzinele, mergeau cu soferi-capete rasucite, ar putea planta si o ,,Salvarea” pi-acolo… no, dar noi sa multumim DL-ui M.Vakulovschi pentru ingeniozitatea si inteligenta de a oferi cartile tale, e o idee buna! Hai la oile noastre, draga Liviu 64…Am postat in ,,Grupul LA”multumirile, dar fiindca eram la o buna prietena care la intrebarea ,,ce bei?” zisam whiskey, in cinstea LA-ului, ii ziua cind a vinit el pi lumi, sa ne intrebe asa, delicat, ,,Da ci mai faceti?”am ciocnit di doua ori, dupa cari am scris textul de multumire, drept din poala, di pi Samsung, Dl.LA este onorat si incintat de bunele urari, de frumoasele si calduroasele semne de prietenie…si pentru ca Dl.LA este anti fb, m-a,,insarcinat ”pe mini sa ridic paharul prieteniei fara frontiere, Cheers! sa ne traiasca…na ca m-ai insarcinat! si in 3 min. am si primit aprecieri! S-a dezmortit ,,Grupul social LA! Acu rid eu in locul tau, Ha, ha, ha!
    Beau de obicei Merlot, ala ce-am beut, mirosea a fin proaspat cosit, avea o aroma fina,de pajiste-nfierbintata de un soare torid, ptiu, nu mai pun gura, decit insotita, si nu mai scriu prin cronici fara profesor…era taari! La al doilea paharut deja vedeam in licoarea galbioara fantezii, iluzii, ameteli, concluzii…ia ti uita, pot scoati o povestioara…Da ca sa ti mingii, iti spun doua cugetari recente-1
    Omului sarac, si boii i-o trag,2 Motanii sunt cei mai tari antrenori de somn!

    Apreciat de 1 persoană

  6. magda ursache zice:

    Multi ani înfloriţi!magda u.

    Apreciat de 1 persoană

  7. magda ursache zice:

    Mai ales în galben!magda u.

    Apreciat de 2 persoane

  8. Anca Vlase zice:

    La Multi Ani, Bunicule!!! Multi, frumosi si sanatosi! ❤

    Apreciat de 1 persoană

  9. Dana (Mara) zice:

    La multi ani cu sanatate!

    (Como tu…Leon Felipe) spre rock in interpretarea lui David Broza.

    Apreciat de 1 persoană

  10. vasilegogea zice:

    Dragă Liviu,
    cu o zi mai tîrziu (abia am ieșit din „service”, unde am fost din nou pentru „sablarea”, după „rectificarea” din toamnă, a „arborelui cotit”!), dar cu aceleași sentimente frățești, îți spun și eu La Mulți Ani!, dăruiți cu toate cele necesare și meritate!
    Te îmbrățișez!

    Apreciat de 1 persoană

  11. Luisa zice:

    Frumos 🙂
    La multi ani!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.