Vali Boghean la Iași. Nu singur!


16711806_1233534360017536_713764933720991116_n

Va cînta împreună cu Paul Arva și Viorel Burlacu, și anume la Galeriile Phoenix din Piața Unirii. Cînd? Vineri 17 februarie începînd cu ora 21. Pentru încălzire voi posta una din recentele sale piese postate pe Youtube, cîntată însă cu toată „banda”, la Chișinău, pentru semnalarea căreia îi mulțumesc lui Paul Arva, iar apoi o piesă interpretată împreună, la Iași, cu alt prilej, de cei trei protagoniști ai concertului de sîmbătă seara. Ne vedem la Phoenix, iubitori ai muzicii…

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Vali Boghean la Iași. Nu singur!

  1. vasilelupu zice:

    Nu am auzit pina acum. Unde-s Galeriile Phoenix din Piata Unirii?

    Apreciat de 1 persoană

  2. d.p. zice:

    multumesc, se numeau altfel, acum niste ani…

    Apreciat de 1 persoană

  3. cinta vineri, nu simbata 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  4. Nu sună rău de loc. Mai ales prima.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Emil Răducanu zice:

    Nu e numai sala, ci și modul în care a fost captat sunetul. Ce vrei mai mult de la un telefon mobil care prinde doar sunetul din sală ? Dar, oricum ar fi, Vali e inegalabil. Iar domnului Bogdan Stoicesu îi mai aduc o informative – Vali Boghean este unul dintre membrii fantasticului grup etno-jazz Trigon, care a depășit de mult granițele Moldovei și României, fiind invitat și la celebrul North Sea Jazz Festival, cu discuri înregistrate în Belgia, Germania, Danemarca, Grecia, Rusia. Nici o trupă similară românească n-a atins încă asemenea nivel. Asta și pentru că la liceele de muzică din raioanele Basarabiei și la conservatorul din Chișinău se face MUZICĂ, iar pe la noi, după cum sunt informat din surse credibile, studenți de la arte fac ore de teorie și instrument la școală, iar la cămin ascultă manele !

    Apreciat de 1 persoană

  6. Emil Răducanu zice:

    Frate Liviu, băieții nu vor cânta în galeria de la subsol, fiindcă după ce a fost inundată copios, nu a mai fost folosită. Vor cânta în spatiul de sus, cel aflat lângă BRD. Pentru trei artiști care cântă acustic, e suficient.

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.