Cea mai tulburătoare poză a zilei…


De fapt, e un montaj care face un fel de arc peste timp. E tulburător în ambele sensuri. Pe de o parte, e reconfortant să vezi că acești „copii ai Revoluției” au primit cum se cuvine exemplul înaintașilor de la 1989, sînt la protest, cei mai mărișori cu copii lor de mînă, în cărucioare sau în port-bebe. Pe de alta, este cumva dureros că, la aproape treizeci de ani, trebuie să ieși din nou în stradă, cu sutele de mii, împotriva abuzurilor puterii! Asta e, vom muri și vom fi liberi – de sarcina protestului, vreau să spun!

Mulțumesc frumos, Dana Scumpu pentru montaj.

16406861_10155011276604920_8581510841108733304_n

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Cea mai tulburătoare poză a zilei…

  1. danascumpu zice:

    Esti dragut, Liviu, insa montajul e preluat de pe fb – e minunat, intr-adevăr!

    Apreciat de 1 persoană

  2. BIANCA MARCOVICI zice:

    „Decreţ
    eii” l-au dat jos pe Ceau;escu…Ce păcat că Dragnea vede în „soroşişti” un „tap ispasitor”, nu prea se uită în oglindă, îi lipseşte cuşma!

    Apreciat de 2 persoane

  3. mihaela grancea zice:

    Emotionanta fotografie. Spune totul.
    Nu mai tin minte cine a fost primul care a venit cu gogorita „sorosistii vand tara”? Acum se vorbeste de „forte oculte”. Daca vedem mesajul strazii, acesta este pro democratie, pro UE…stim ca rusii ii finanteaza pe cei care reprezinta miscarile antieuropene, antidemocratice, miscari care destabilizeaza democratiile, UE. Deci, cine sunt „ocultii”?

    Apreciat de 2 persoane

    • Cum erau aseară și steaguri USA, mă tem că și-a băgat și Trump coada!!!

      Apreciază

      • mihaela grancea zice:

        E o gluma. Romanii, saracii, vad in USA un model de democratie. De aceea, au scos drapelele. Eu cred in democratia nord-europeana.
        Vad ca astia de la putere nu se lasa. Tin de coduri….sunt disperati toti cei din mafiile transpartinice.
        Ce bine ar fi fost daca se aplicau punctele Proclamatiei de la Timisoara.
        Astia cu modificarea modificarii isi bat joc de noi …in continuare. Nu pot sa isi vada de programul de guvernare, sa renunte la modificarea imediata a codurilor? E si disperare si prostie…

        Apreciat de 1 persoană

      • Cu proștii e greu!!!

        Apreciază

      • mihaela grancea zice:

        Nu ajung la cel care mi-a cerut probel Netul meu imi joaca feste, asa ca mesajul ajunge la dumneavoastra. Pai, eu traiesc printre oamneni si aud ceea ce spun. Exista o astfel de atitudine pentru fanii PSD. In plus, e suficient sa compari discursul oficialilor PSD-ALDE, discursul posturilor aservitate („forte oculte, „sorosisti, „noi nu ne vindem tara”)..Nimeni nu spune explicit ca discursul pe care il propaga este antieuropean, Dar, subliminal incalca flagrant practicile politice europene, combaterea coruptiei. …si eu nu doresc o polemica cu Ioan C…n-am timp.

        Apreciat de 1 persoană

    • Ioan C. zice:

      Stimate domn,
      Eu nu cred ca a cerut nimeni dintre cei care au votat PSD in decembrie ca sa iasa Romania din UE. Daca tot faceti asemenea acuzatii, ati face bine sa veniti cu probe.
      Fara probe, poti sa spui despre oricine orice, ca doara avem libertatea cuvantului.

      Apreciază

Comentariile sunt închise.