Un week end de tot rîsul (4). A îmbătrînit Bulă…


Vestea asta proastă mi-a sosit din două direcții, așa că mulțumiri Cezar Straton și Willy Shalev. Partea bună ar fi că Bulă are umor dincolo de vîrste!

att00009

ŞI DE OCHI ŞI DE URECHI. Bulă pensionar bătea la uşile doctorilor. Ajuns la un spital se adresează unei surori de la fişier! – Am nevoie de un doctor specialist şi de ochi şi de urechi. – Nu avem un astfel de doctor. Pentru ce vă trebuie? – Pentru că una văd şi alta aud!

 

 

ÎN TRECUT. – Bine mai era în trecut, măi Nae. Aveam trei amante şi nu-mi ajungeau, acum am o nevastă şi nu ştiu pentru ce!

 

 

VÂRSTA TREIA. La cei 68 de ani ai săi, o văduvă avea un pretendent, pe Bulă tot de 68. Odată, acesta o mângâia pe genuchi, apoi ii spuse: – Acum, o să zici, probabil, că pot să te privesc, dar să nu te ating. – Oh, Bulă, răspunse aceasta, la vârsta mea poţi să atingi, dar să nu priveşti.

 

 

FIECARE ARE DREPTUL. – Domnule doctor, sunt foarte îngrijorat din cauză că mi-au slăbit puterile. – Te referi la viaţa dumitale sexuală? – Da. – Bine, dar la cei nouăzeci de ani ai dumitale, e firesc să se întâmple acest fenomen. – Da, dar Nae e cu cinci ani mai bătrân decât mine şi spune că face dragoste cu vecina, de trei ori pe zi. – Şi pe dumneata cine te opreşte să spui?

 

UMBRELA. Bulă e foarte supărat că şi-a pierdut umbrela şi nu-şi aminteşte unde a lăsat-o. – Când ai observat că n-o mai ai? – Păi, când a încetat ploaia şi am vrut s-o închid! MAI  MERGE ? -Bula, mai merge? -Da, anul trecut o data -Si anul asta? -Mai rar !

 

 

CRITICĂ NEDREAPTĂ – Bulă, nu te-am auzi niciodată spunând o vorbă bună despre cineva. Tot timpul bârfeşti. – Nu-i adevărat. Uneori am cuvinte frumoase la adresa unor oameni. – Când? – Când le trimit flori, la înmormântare!

 

 

ORAŞ NATAL. Bulă este bucureştean prin excelenţă. Dacă ar fi din Cluj, s-ar numi Culă. Dacă ar fi din Moineşti, s-ar numi Mulă. Dacă ar fi din Ploieşti … ar purta nume conspirativ.

 

 

NATALITATE . – Bulă, se poate planifica natalitatea? – Nu, deoarece mijloacele de producţie nu sunt în mâinile statului.

 

 

 

MOTIV. – Bulă de ce nu faci afaceri cu Ionescu? – Nu pot. – De ce? – A fost logodit cu prima mea nevastă! – Ei şi? – Nu pot intra în afaceri cu unul mai inteligent ca mine!

 

 

FERICIT. – Ascultă-mă pe mine, Nae, ca să fii fericit în viaţă trebuie să ai o sănătate de fier şi un serviciu bun. – Bulă, tu eşti fericit? – Sigur că da, sunt sănătos tun şi nevastă-mea are un serviciu bun!

 

 

BULĂ LA DENTIST. – Doriţi să vă pun un dinte din aur sau din viplă? – În afară de preţ, ar mai fi vreo diferenţă? – Dacă este din viplă n-o să vă deschidă nimeni niciodată cavoul!

 

 

SE POATE . – Doctorul meu a insistat să mă vedeţi, spune Bulă psihiatrului. Dumnezeu ştie de ce! sunt fericit în căsătorie, sigur pe meserie, am mulţi prieteni, n-am necazuri. – Hm! zice psihiatrul luând o reţetă. Şi de mult sunteţi aşa?

 

 

 

ÎNTREBARE CU TÂLC. Psihiatrul către Bulă: – Boala de nervi a soţiei dumneavoastră nu este gravă. Poate trăi până la 120 de ani. – Bine doctore, dar eu?!

 

 

COŞMAR. – Domnule doctor am în fiecare noapte acelaşi coşmar. – Da, şi ce visezi? – Că sunt însurat.

 

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Un week end de tot rîsul (4). A îmbătrînit Bulă…

 1. eduardantoniu zice:

  „ORAŞ NATAL. Bulă este bucureştean prin excelenţă. Dacă ar fi din Cluj, s-ar numi Culă. Dacă ar fi din Moineşti, s-ar numi Mulă. Dacă ar fi din Ploieşti … ar purta nume conspirativ”.

  Minculescu saluta publicul la’nceput de conert Iris:

  Bucuresti: „Buna seara, Bucuresti!”

  Cluj: „Buna seara, Cluj!”

  Iasi: „Buna seara, Iasi!”

  Băicoi: „Buna seara, …prieteni!”

  Apreciat de 1 persoană

 2. Larsen Elena zice:

  Eu sunt din Ploiesti , baicoi e la o aruncatura de bat de-aci

  Apreciat de 1 persoană

 3. – Se poate face comunism in Elvetia?
  – Se poate, dar ar fi mare pacat!
  (Radio Erevan)

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s