Dorin Tudoran despre Zidul lui Trump, Barbu și Perjovschi


Cum văd, DT se păstrează într-o vervă de invidiat, iar ideea de a avea o contribuție românească la împodobirea Zidului trumpian îmi umple cumva inima de bucurie! Iar regina, din poza expediată de eminentul prieten poet, critic și profesor de jazz Virgil Mihaiu, pare să aplaude pornirea izolaționistă a președintelui american. Ca să poată însă face din USA o insulă nu e destul zidul de la sud, mai trebuie rezolvată și izolarea de Canada. Cum toată viața a fost un gospodar, bănuiesc că la nord va folosi condițiile naturale – Marile Lacuri, Niagara – și în loc de zid va comite un canal… Sper doar să lucreze cu mîna de lucru locală, noi aici ne-am făcut canalele noastre…

 

http://www.dorintudoran.com/o-propunere-barbu-perjovschi/

 

make-america

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Dorin Tudoran despre Zidul lui Trump, Barbu și Perjovschi

 1. Dana (Mara) zice:


  Un modest si firav mesaj al unui artist evreu de la umbra deasa a altui zid care insa (cintecul) nu are nici un efect in fata pragmatismului, „real politucului”, politicii care schimba istoria lumii dupa bunul plac al strategilor potenti economic si militar, un cintec care nu are puterea sa fisureze macar acest zid. Nu are rost sa ne gindim nici la maslinii scosi din radacini cu buldozerele, sint nimicurile unor tiganusi, da-i naibii de trogloditi acolo si ei, importante, fastuoase, demne de admiratie si slava sint „autostrazile”, ale „patriarhilor” nu orice fel de autostrazi. Invingatorii cu invingatorii, perdantii cu perdantii. Si asa au lungit-o cam mult, pina la agonia unora. Bine ca a cazut corectitudinea politica, sa ne spuna Trump pe sleau cum stau lucrurile, macar sa se stie o treaba, nu ca ba e laie, ba balaie.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Dana (Mara) zice:

  http://www.asymetria.org/modules.php?name=News&file=article&sid=1401
  Pentru „echilibrare” iata si un alt mesaj al perceptiei majoritatii, tusele sint ingrosate, dar asta este tendinta imbratisata. Unde este adevarul?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s