Vitalie Vovc – Prima lună a lui Dodon


dodon-oata

Fratele Vitalie are dreptate, Dodon a făcut în prima lună de putere mai multe decît toți predecesorii săi de-a lungul mandatelor cumulate. Multe fapte, iar dacă ele se înscriu pe o scară ce merge de la grotesc la terifiant… asta e situația! Problema este că 2018 – an de alegeri parlamentare – pare un an foarte complicat! Mulțumesc VV pentru bilanț!

http://www.vitalie-vovc.com/2017/01/prezidentul.html?utm_source=_ob_email&utm_medium=_ob_notification&utm_campaign=_ob_pushmail

 

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Vitalie Vovc – Prima lună a lui Dodon

 1. eduardantoniu zice:

  2018? „Moldova centenara”?

  Apreciat de 1 persoană

 2. Dana (Mara) zice:

  Rusii mizeaza substantial pe manipulare pe toate planurile – Europa, Asia inclusiv in Siria, America, poate numai cu China nu le merge. Probabil au inceput paralel cu America acele studii de prin anii 70, 80 despre manipularea maselor, fiecare le aplica, dar Rusia a ajuns in ultimii ani la „perfectiune”. Oare nu este nimeni sa le arate adevarata fata, sa demonteze „mecanismul” si sa spuna raspicat ca regele este gol? I.P.Culianul ar fi fost poate o voce relevanta.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Dana (Mara) zice:

  Da, dar le merge al naibii de bine, compenseaza diabolic lipsa banetului. Dar sa ne punem intrebarea naiva – oare cit din PIB -ul asta mondial provine din atit de rusinoasa pentru omenire industrie de armament -producere si comercializare? Sub pretextul general imbratisat de securitate, oare cite conflicte sint artificial nasite, citi dictatori marioneta sint sustinuti, cite milioane de „victime colaterale” platesc pretul acestor masinatiuni? Pe mine ma scirbeste si Putin, dar si America prin somnul ratiunii a nascut monstrii – o libertate suspecta care permite ca doar citeva familii din lume sa detina averi imense, o imensa putere care nu avea cum sa nu corupa politicul. Pai asta nu mai este oligarhie? Imaginile de la festivitatile de investire cu drumul spre Casa Alba dau fiori – drumul era literalmente flancat de oameni de ordine, pe anumite tronsoane pe doua rinduri, erau pur si simplu un sirag negru, ca de cioclii, sinistru, prevestitor de rau, imagini de Matrix.
  Ceva trebuie totusi sa ne intimple. Este discreditat ONU. Corect, in multe privinte s-a dovedit ineficient, castrat prin mecanismele de veto, dar macar era un forum, o agora in care se auzeau niste pasuri, se putea comunica o situatie de abuz comunitatii internationale intr-un cadru institutional respectat. Deja Trump a redus la jumatate fondurile alocate ONU. Ce va pune in loc, conceptia consilierilor? Pe care o va impune cu forta armelor? Ne asteapta vremuri mai interesante, care din pacate tot in vieti omenesti se va numara, in fraieri, in amariti.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Bine tintit, Vitalie!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s