Citiți și difuzați: Trump știe despre tine mai multe decît știi tu însuți!


O analiză excelentă apărută mai întîi în publicația elvețiană Das Magazin, în decembrie 2016  și abia acum cîteva zile în traducere în engleză – neautorizată – pe site-ul aNtiDoTe Zine. De bună seamă că poate fi util și politicienilor, să mai învețe ceva tehnici de influențare, dar mai util mi se pare pentru noi, ca să putem rezista ceva mai avizați respectivelor tehnici! Cu mulțumiri sociologului Mihai Dinu Gheorghiu și politologului Michael Shafir pentru expediție. Nu știu care dintre ei l-a expediat primul! Dar mai bine de două ori decît deloc! Acum, să nu spuneți că ai noștri ca brazii nu știu ce-i cu Cambridge Analytica și alte subtilități, porcăriile se învață repede! Și, de altfel, ați văzut că, de pildă, rețelele sociale funcționează și la noi în campaniile electorale încă de acum 3 – 4 ani!

Trump Knows You Better Than You Know Yourself

nix

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Citiți și difuzați: Trump știe despre tine mai multe decît știi tu însuți!

 1. Pingback: Citiți și difuzați: Trump știe despre tine mai multe decît știi tu însuți! | dorindavid's Blog

 2. mihaela grancea zice:

  SI eu l-am trimis, dar aseara. Cred ca avem „retele” comune de prieteni.
  Pai, Trump a spus ca „lumea e in dezordine”, el vrea sa faca ordine! E omul-orchestra, panaceu politic. Istoria este reversibila, Trump are „stofa” totalitara.

  Apreciat de 2 persoane

 3. Dana (Mara) zice:

  Nici nu trebuie sa pui botul la Facebook pentru un test incrucisat OCEAN, este suficient sa scoti capul dezinvolt pe net si sa cauti subiecte care te intereseaza si „baietii” te si scaneaza, te eticheteaza si te pun intr-un sertaras, te localizeaza, isi fac prognozele. Dar derutat trebuie sa mai fie „calculatorul” sa ne faca un profil a la google translate, pe mine ma amuza ca imi trimit automat reclame despre ultima colectie de la Triumph, saten bordo amourette la reducere 50% in limba loco,
  Impreuna cu ultimele articole din blogul dumneavoastra si aceste putine bloguri serioase pe care le accesez. Curat marketing!

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.