Actualitatea în imagini!


mardale

În trei imagini, două caricaturi, una de Mardale, alta de Cristian Topan, și un mic montaj foto, a cărui origine nu o cunosc. În cele trei imagini, avem în fond toate chestiunile fierbinți – sau înfierbîntate! – ale zilei: gaura de 10 miliarde, fuga lui Ghiță și amnistia/ grațierea. Și bonus un link spre o declarație a lui Cornel Ivanciuc despre faptul că Ghiță ar fi fugit cu „cheile” softurilor SRI și ale altor servicii, pe care firmele sale le instalaseră! Dacă asta se verifică, e devastator pentru Coldea și tot neamul lor de securiști tîmpiți!

ghita

http://www.ziare.com/bucuresti/stiri-actualitate/cornel-ivanciuc-sebastian-ghita-a-fugit-cu-cheia-softurilor-de-la-sri-6541071

dragnea-amnistie

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Actualitatea în imagini!

 1. d.p. zice:

  Emilia Sercan
  29 minute ·
  Generalul Florian Coldea face obiectul unei anchete interne a SRI, care verifica eventualele încălcări ale legii sau deontologiei profesionale, si a fost pus la dispozitia directorlui SRI. Comunicatul integral de presa al SRI, mai jos.
  „În urma informaţiilor apărute în spaţiul public referitoare la domnul general-locotenent Florian Coldea şi care au fost supuse unor verificari preliminare, directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, a dispus, conform procedurilor, constituirea unei comisii speciale de verificare a eventualelor încălcări ale legii sau deontologiei profesionale. În acest sens, până la finalizarea verificărilor, domnul general locotenent Florian Coldea este pus la dispoziţia Directorului, potrivit prevederilor legale, iar atribuţiile funcţiei de prim-adjunct al Serviciului Român de Informaţii vor fi preluate de către Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig. Sunt analizate toate circumstanţele prezentate public precum şi documentele puse la dispoziţie de general-locotenent Florian Coldea.
  Precizăm că SRI a dezvoltat mecanisme interne de investigare a oricăror indicii cu privire la încălcări ale legii ori a cadrului normativ intern, pe baza unei metodologii şi proceduri validate în timp. Structuri interne specializate şi subordonate directorului instituţiei întreprind, ori de câte ori situaţia o impune, măsuri complexe de verificare a informaţiilor cu privire la posibile încălcări ale legii ori a ordinelor şi regulamentelor militare şi ulterior adoptă măsurile adecvate.
  Instituţia noastră apreciază ca deosebit de important principiul legalităţii, care guvernează întreaga activitate a Serviciului, ca fiind o garanţie a respectării drepturilor omului şi a reputaţiei cadrelor instituţiei. Ne reafirmăm determinarea de a menţine standardele de profesionalism pe care sunt construite alianţele din care SRI face parte alături de servicii partenere din state cu tradiţie şi democraţii consolidate.
  Reiterăm faptul că Serviciul Român de Informaţii îşi îndeplineşte misiunile cu bună credinţă, în interesul securităţii naţionale şi a cetăţenilor români.”
  Îmi placeVezi mai multe reacţiiComenteazăDistribuie

  Apreciază

 2. d.p. zice:

  la mine a ajuns abia la 19,07, altfel nu te informam la 16,52, era f. calda!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s