Să rîdem în vacanță (17). Băutul și urmările sale de la facerea lumii…


Cu mulțumiri nepoatei Anca Vlase…

14671170_1312524092114334_2062859337319379573_n

1. Eşti mahmur cu adevărat atunci când dimineaţa sună celularul, te uiţi atent şi citeşti „Alarma”, apeşi tasta OK şi strigi „ALO!”, iar în tot acest timp încerci să-ţi aminteşti cine este ALARMA şi de unde o cunoşti. 


2. Abia s-a deschis barul, imediat apare un bărbat slab, neras, cu o figură mahmură, cu hainele mototolite şi se adresează barmanului: – Spune-mi, te rog, m-ai văzut astă-noapte pe aici? – Bineînţeles. – Şi am consumat de vreo sută de euro? – Cam aşa ceva. – Bine, gata, m-am liniştit. Credeam că i-am pierdut


.. 3. După o bătălie grea, câştigată, Ştefan şi armata lui au băut zdravăn toată noaptea. A doua zi un oştean anunţă că armata turcilor se pregateşte să atace din nou. Ştefan işi adună toţi oştenii: – Oşteni, turcii atacă din nou. Cine nu e mahmur, să facă un pas in faţă. O ceată de câţiva inşi face un pas in faţă. – Bine, voi duceţi-vă la bătalie. Restu’, hai să ne dregem cu nişte vin..


. 4. Un tip se trezeşte cu o mahmureală groaznică, vede scris pe perete: MÂINE NU BEAU! şi exclamă: Slavă Domnului că nu astăzi!


5. – Dacă dragostea e vinul vieţii, ce este căsătoria? – Mh! Mahmureala de după.


6. Un tip se trezeşte cu o mahmureală groaznică. Merge la baie şi privindu-şi faţa umflată şi mototolită şi ochii bulbucaţi, spune: – Păi, cum dracu’ să nu bei cu faţa asta?!


7. Un beţiv se trezeşte dimineaţa pe o gură de canal acoperită cu un grilaj de fier forjat. Se dezmeticeşte puţin din mahmureală şi, panicat, începe să ţipe ţinându-se zdravăn de grilaj: -Dati-mi drumul, n-am facut nimic! 


… 8. Dorel, puţin abţiguit, merge la doctor, acuzând dureri de cap. Doctorul îl consultă, după care îi spune: – Nu pot să pun un diagnostic bolii dumneavoastră astăzi. Cred că de vină este alcoolul. – Nicio problemă, doctore, am să revin când sunteţi treaz.


.. 9. Adam se trezeşte de dimineaţă cu o mahmureală groaznică şi simte că ceva nu este ok… începe să se palpeze: – Unde sunt coastele mele??? O voce de sus: – Da’ cine a cerut ieri fetiţe? 


10. Un infractor este interogat la poliţie: – Spune, dom’le, ce-ai făcut! – Păi am furat o cisternă cu vin… – Şi… – Jumătate am băut-o… – Şi cu cealaltă jumătate ce-ai făcut? – Păi, am vândut-o… – Şi ce-ai făcut cu banii? – I-am băut!

paharul-musafirilui-ds

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Să rîdem în vacanță (17). Băutul și urmările sale de la facerea lumii…

  1. Virgil zice:

    Frumoase cele doua prune 🙂

    Apreciat de 2 persoane

  2. Virgil zice:

    Intrebare de tip Radio Erevan. Daca beau zece pahare da cu wisky pana la nivel de Lady raman un Gentleman ?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.