Dorin Tudoran despre finalul penibil al mandatelor Obama…


presidentbarackobamaplaysgolfhawaiieii1p2b8l7kx

Rămas fără ocupație, Barack Obama se ține de golf prin Hawaii, dar mai emite periodic și niște gîndeme scăpate de sub control. Dorin Tudoran le inventariază, le pune sub lupă și le interpretează cu sagacitatea și umorul binecunoscute. Îi scapă  un eveniment, sau poate i s-au părut destule exemplele culese. Mă refer la declarația de acum cîteva zile a (încă) președintelui american că, dacă iar fi permis Constituția un al treilea mandat, l-ar fi bătut pe Trump fără probleme. Aflați în imposibilitatea efectuării probei, mie mi se pare că această declarație seamănă cu arătarea ghearelor de către un cocoș aflat la andropauză pe care brusc îl apucă un puseu de virilitate! Asta ca asta, dar declarația este o gravă jignire adusă Dnei Clinton, candidatul pe care BO a, totuși, susținut-o pînă în pînzele albe!

Dacă așteptați puțin asupra ei, veți vedea că a doua poză e cu surprize!

http://www.dorintudoran.com/obamesc/

loud-explosion-from-golf-course

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Dorin Tudoran despre finalul penibil al mandatelor Obama…

 1. eduardantoniu zice:

  Surprizele Brom-Wolfram din a doua poza pare’se ca sunt reale. De pilda, ieri citeam ca, o japoneza aflata sub operatie cervicala a facut tot lafel ca’n poza, iar, prin asta, s’a aprins sterilizatorul de la flacara laserului de operare.

  Apreciat de 2 persoane

 2. Dorin Tudoran zice:

  Maitre, se pare ca in unele familii e invers: EL e la menopauza, EA – la andropauza.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Dana (Mara) zice:

  In conditiile in care nu s-a facut mai mult si poate era maximum care se putea face, sper sa nu fie mai rau sub mandatul presedintelui Trump. Sper sa se auda si vocile rationale ale intelectualilor evrei veritabili, pentru ca cei de stinga sint desconsiderati iar cei liberali sint de ani buni cu capul in nisip ca strutul, poate timorati, poate plictisiti.
  Si totusi eu sint din categoria fraierilor care mai cred in pace, respect, toleranta, echitate, dialog. Un dar muzical, cintec pentru pace si convietuire pasnica, in ebraica si araba:

  Sa speram totusi ca se va ajunge la un acord de pace. Este in interesul tuturor partilor.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Ion Fercu zice:

  Minunat mesaj, dna Dana(Mara)!

  Apreciat de 1 persoană

  • Dana (Mara) zice:

   Cu placere. Desigur cum transmite si domnul Dorin Tudoran cu talent ne doream o politica mai ferma a administratiei Obama in Orientul Mijlociu. Poate daca interveneau mai repede in Siria nu se aseza cisma ruseasca cu un picior cracanat peste Mediterana si nu reusea axa Rusia – Iran – China via Siria sa formeze coridorul Iran – Liban – Mediterana. Avantaj Rusia.
   Pe de alta parte uitindu-ma zilnic la televiziunea israeliana nu pot sa nu observ si eu ca romanul impartial ca sint foarte putine voci critice, intelectuali relevanti cu exceptia lui Gideon Levi,, a liderului opozitiei „Buji” si a doamnei de la partidul Meretz https://en.wikipedia.org/wiki/Zehava_Gal-On care este recunosc febletea mea. In rest analizele politice seamana cu cele mioritice, ceva mai aprinse, unele panicarde cu invariabili analisti militarosi in probleme strategice cu voci groase, altii genul acela tipic Bogdan Chireac denumit atit de inspirat si plastic „clantau”. Satira este insa bine si inspirat reprezentata. Dar in presa romaneasca unde sint analizele politice ale intelectualitor de elita israeliani?,,Deoarece Israelul este o tara cu foarte multi oameni inteligenti cu un simt al umorului debordant, si in care se citeste enorm? Desigur se poate citi uneori varianta in engleza din cotidienele israeliene, dar in presa din Romania nu apare mai nimic. Numai buletine se stiri telegrafice. Si atunci cum putem nuanta lucrurile, cum putem urmari cronologia unor evenimente relevante pentru a ne face o imagine de ansamblu?

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.