Doamna SS a fost respinsă de SRI!


catavencii-282-52_28-decembrie-2016-mic_2_001-1024x940

Da, de instituția aceea care nu se amestecă în viața politică încă de pe vremea lui Iliescu, iar prin strămoașa sa Securitatea de pe vremea lui Dej! Trei articole esențiale pentru a înțelege cum se droghează președinții dis-de-dimineață cu „securită”, cum a procedat servix-ul în mod specific în acest caz care părea să pună în pericol proporția de „acoperiți” pe hectar de guvern, în sfîrșit, de ce KiWi este un mălai mare jucat pe degete de niște păpușari mai mobili la minte decît el! Pentru că este na din gulgutele care au prins cel mai bine la nătîngi, cu sirianul assadist – haios neologism! -, care a lucrat în ministerul agriculturii din Siria, amintesc două lucruri neamintite de presa de obediență securistă – dl cu pricina este și cetățean român și a lucrat, de asemenea, în ministerul agriculturii de la București! Doamne ferește! Un assidist? Un semi-terorist, cum scriau niște nătîngi?

http://www.catavencii.ro/editorial/cocaina-presedintilor/

http://www.catavencii.ro/iarna-se-numara-acoperitii/

http://www.catavencii.ro/editorial/mein-klaumpf/

Și, după ce le citiți amintiți-vă unde și de cine scrise ați citit toate dumele de presă cam de joi încoace! Da, acelea sînt publicațiile care primesc ordin de zi pe unitate de cîte ori „țara” o cere, acolo lucrează „acoperiții” din presă, știți ăia, colegii colonelului Turcescu metamorfozat de Băsescu din fost jurnalist acoperit în parlamentar semi-descoperit! Bucurați-vă, are cine să se îngrijească de voi!

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

20 de răspunsuri la Doamna SS a fost respinsă de SRI!

 1. Gyll zice:

  Frate Liviule,cum a decurs azi treaba este soluția viabilă pentru România.
  Adică Sorin Grindeanu.

  Apreciat de 1 persoană

  • Vom vedea, asta nu elimină nici porcăria, nici atacurile imunde contra unei femei respectabile, nici amestecul ilegal al SRI în viața politică! Pe deasupra nu știm reacția lui mălai mare: Dna SS nu avea șapcă, poate celui nou i se va reproșa că are. Sau vitzeversa!

   Apreciat de 2 persoane

 2. Păi, ce vă spuneam io, ieri, dlle Antonesei, vizavi de sforari? Nu simpatizez deloc cu PSD (de altfel, sînt un visător rămas cu gîndul şi inima la Monarhie, dar asta-i altă poveste) dar să se ajungă la ameninťări cu moartea la un asemenea nivel, e halucinant: (re)trăim vremuri stalinisto-dejiste! E un lucru de-o gravitate extremă. Asta-i Romanela noastră: are o momîie de preşedinte pe care, săracu’ de el, „băiuťeii” nu-l lasă nici măcar să răspundă la telefon!!! (asta dacă nu s-o fi ascuns ca struťu, cu capu-n debara, de groaza cutremurului de azi-noapte!). Dacă nu cumva i l-or fi confiscat! Dacă n-ar fi jalnic, ar fi de tot rîsu’!
  p.s. Dl Dragnea a adresat şi azi, pe şleau, un „apel” către servicii, să nu se mai amestece în politică! Sînt curios ce-o zice tătuca nea’ Nelu Iliescu, artizanul multor nenorociri din ťara asta, văzînd ce se întîmplă? Or l-o fi închis dna Nina în pivniťă???

  Apreciat de 1 persoană

  • Păi, acesta e secretul lui Polichinelle din 1948 încoace, băieții însă documentează factologic și juridic chestiunea, ceea ce ne scutește de o mulțime de treabă! Plus că sînt și mișto scrise!

   Apreciat de 1 persoană

  • Pavel Emanuiel zice:

   Domnule Stoicescu.dumneavoastră chiar înghițiți așa,pe nemestecate,ceea ce ”vă vinde” Dragnea și Tăriceanu?
   de unde știm noi căt ”de onorabilă-i” doamna/
   În alt registru,există ornele abilitate să cerceteze amenințările,dacă au fost reale nu numai în bolnava imaginație a pușcăriașului Dragnea,,poliția,a sesizat doamna această instituție?
   Doi derbedei politici,Dragnea și Tăriceanu joacă azi pe șcena Romăniei un teatru toxic pentru țară.

   Apreciază

 3. corina1111 zice:

  excelente articole! Multumim!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Dana (Mara) zice:

  https://www.romaniacurata.ro/vestile-bune-ale-sfarsitului-de-an-oprea-la-pamant-ghita-fugit-din-tara-prietenii-romaniei-curate-in-parlament/
  Totusi sint si vesti bune la sfirsit de an! Ma bucur ca cel putin Mihai Gotiu care nu poate fi suspectat de securism/sereism va fi un observator si actor politic obiectiv.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Dana (Mara) zice:

  Tocmai este pe Antena 3 live online invitat domnul Sorin Grindeanu. Marturisesc ca mi-a facut o impresie buna. Ce imi place la dinsul este un zimbet firesc, cald. Este un semn bun.

  Apreciază

 6. tizul zice:

  😆))))))))
  Care vrea să vază motivele SIE (SIE, NU SRIul lui Guita), pentru care Mutul-Săsesc refuză cadeauxul otrăvit de la alde Votează-Morţii-Bombonicăi să bage puţin, numai puţin, ochiul pe capturile Rise-Project (şi să le bage în Goagăl-Traducătorul de arabă), să vadă minunăţii ce răspund la întrebările noastre.
  Apoi sa-l caute pe sirian la fratii hezbolahi, cu inter-dictie in UE. 😉
  http://www.riseproject.ro/sotul-si-dictatorul-sirian/

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.