Să rîdem în vacanță (2). 50 de ani de Radio Erevan!


Grupajul acesta, primit de la Mihai Dinu Gheorghiu, poartă titlul 50 de ani de Radio Erevan și este posibil să fie corect. În fond, în a doua parte a anilor șaizeci auzeam și spuneam deja bancuri din această serie. Unele, poate dintre cele mai blînde, erau spuse și de Mircea Crișan la TVR. Pe o parte le știu, probabil și mulți dintre D-voastră, dar toate sînt bune, ar fi un fel de retrospectivă aniversară…

radio-erevan-50-docx

La Radio Erevan se întreabă:  – Am o imaginaţie erotică foarte bogată şi asta mă deranjează uneori la muncă. Ce pot face? Radio Erevan răspunde:- Încetaţi să munciţi…

x x x x x

Întrebare la Radio Erevan: – Este adevărat că la noi cărţile despre sex sunt interzise? Radio Erevan: – Nu sunt interzise. Nu există!

x x x x x

La Radio Erevan se întreabă: – Este adevărat că Adam şi Eva au fost primi socialişti? Radio Erevan: – În principiu da. Nu aveau ce să îmbrace, trăiau numai din ceea ce produceau şi nu aveau locuinţă. Şi totuşi credeau că trăiesc în Paradis.

x x x x x

Întrebare la Radio Erevan: – Prietena mea este virgină şi eu am reţineri. Ce trebuie să fac? Radio Erevan: – Aşteptaţi un timp. Mai devreme sau mai târziu se va găsi cineva să o facă în locul dumneavoastră.

x x x x x

La Radio Erevan se întreabă: – Ce se înţelege prin masturbare? Radio Erevan răspunde: – Plăcerea pentru şi cu sine…

x x x x x

Întrebare la Radio Erevan: – Şi la noi există femei care poartă fuste mini din ce în ce mai scurte. Se vede cândva un sfârşit la aceasta? Radio Erevan: – În principiu da. Atunci când crăpătura fustei va fi una cu decolteul…

x x x x x

Întrebare la Radio Erevan: – Se poate învăţa dragostea din cărţi? Radio Erevan: – În principiu da. Dar aţi citi dumneavoastră cărţi de bucate pentru a vă sătura?

x x x x x

La Radio Erevan se întreabă: – Pentru creşterea natalităţii nu ar trebui ca statul să controleze procesul de reproducere? Radio Erevan: – În principiu da. Dar din păcate mijloacele de producţie se află încă în mâini private…

x x x x x

Întrebare la Radio Erevan: – Suntem o familie numeroasă şi trebuie să dormim toţi într-o încăpere. Bunicii, părinţii, proaspăt căsătoritele fiice şi copii. Pentru asta trebuie să doarmă două persoane într-un pat. Credeţi că este împotriva moralei? Radio Erevan: – Dacă toţi dorm cu adevărat atunci nu.

x x x x x

Întrebare la Radio Erevan: – Unul din tovarăşii din conducerea de partid m-a invitat să petrecem concediul împreună. Ce să îi spun? Radio Erevan: – În principiu da.

x x x x x

La Radio Erevan se întreabă: – La ultima ceartă soţia mi-a reproşat că habar nu am ce este în sufletul ei. Îmi pot reproşa asta? Radio Erevan: – În principiu nu. La urma urmei, nu puteţi avea ochi peste tot…

x x x x x

La Radio Erevan se întreabă: – Se simte un bărbat deranjat de picioare urâte în timp ce face dragoste? – În principiu nu. În momentul cheie, picioarele vin date oricum la o parte.

x x x x x

Întrebare la Radio Erevan: – Am cunoscut o fată care are o soră geamănă şi seamănă ca două picături de apă. Cum pot evita să mă dau la cea greşită? Radio Erevan răspunde: – De ce doriţi să evitaţi acest lucru?

x x x x x

Întrebare la Radio Erevan: – Ce e mai bine: să te căsătoreşti cu o femeie bogată sau cu una frumoasă? – Cel mai bine e dacă e atât de frumoasă să nu mai conteze bogăţia şi atât de bogată ca să nu mai conteze frumuseţea.

x x x x x

Întrebare la Radio Erevan: – Soţia mă înşeală de mai mult timp cu un tehnician. Ce pot face? – Încercaţi să vă însuşiţi tehnica sa…

x x x x x

La Radio Erevan se întreabă: – Într-un accident de maşină am ucis taurul de prăsilă al unui colhoz. Este posibil ca să îmi fie cerut să îl înlocuiesc? Radio Erevan răspunde: – În principiu da. Întrebare este însă dacă vacile sunt de acord…

x x x x x

Întrebare la Radio Erevan: – Ieri mi-am surprins un coleg în pat cu soţia mea. Ar trebui să vorbesc cu soţia sa? Radio Erevan: – De ce numai să vorbiţi tovarăşe?

x x x x x

Întrebare la Radio Erevan: – În timpul unei discuţii, în biroul ei, cu noua noastră colegă, în camera de alături, mi-a fost furat portmoneul. Cum pot evita, în viitor astfel de neplăceri? Radio Erevan răspunde: – Nu vă mai daţi jos pantalonii când mergeţi în biroul noii dumneavoastră colege…

x x x x x

La Radio Erevan se întreabă: – Cum pot afla dacă prietena mea mai este virgină? – În principiu nu trebuie decât să o convingeţi.

x x x x x

Întrebare la Radio Erevan: – Este adevărat că cea mai scurtă distanţă dintre două puncte este o dreaptă. – În principiu da. Dar mai frumoase sunt curbele.

x x x x x

La Radio Erevan se intreaba: – Se poate face comunism in Elvetia? – Se poate, dar e mare pacat!

x x x x x

I: Se poate face dragoste cu fereastra deschisa? R: Da, dar incercati mai bine cu o femeie!
x x x x x

I: Ce faceti in caz de atac atomic? R: Ne punem cearceafurile in cap si mergem tiptil-tiptil spre cimitir. I: De ce tiptil-tiptil? R: Sa nu creem panica.
x x x x x

I: Se poate folosi aspirina drept anticonceptzional ? R: Da, in cazul in care este tinuta intre genunchi…

x x x x x

Intrebare: – Este adevarat ca cetateanului Ivan i s-a dat o masina? Raspuns: – Da, este adevarat, dar nu este vorba de cetateanul Ivan, ci de cetateanca Ludmila, nu este masina ci este bicicleta, si nu i s-a dat ci i s-a confiscat.
x x x x x

I: – Se poate face dragoste in fuga? R: Nu! Pentru ca o femeie cu poalele-n cap alearga mai repede decat un barbat cu pantalonii in vine.
x x x x x

 1. – De ce nu au elveţienii manele? – Pentru că nu au duşmani.
 2. – Dacă o să continui să fac sex de 10 ori pe noapte pot avea probleme mai târziu? – Sperăm că da. Aşa ar fi drept!
 3. La Radio Erevan, un bătrânel întreabă: – Ce pot să-i dau unei fete tinere şi frumoase, ca să pot s-o îmbrăţişez? Radio Erevan răspunde: – Cloroform.

 

 1. Un ascultător la Radio Erevan: Când se opreşte o româncă din vorbit? Radio Erevan: La două ore după deces.
 2. Un ascultător din România: În aceste vremuri grele pentru ţară, este recomandabil să ne întoarcem cu faţa spre Occident? Radio Erevan : Nu, în niciun caz! Dacă v-aţi întoarce cu faţa spre Occident, fundurile voastre ar străluci spre Turcia, care abia atât aşteaptă.
 3. Întrebare la Radio Erevan: – Care este diferenţa dintre o poveste americană şi una sovietică? – Povestea americană începe cu „A fost odată…”, pe când cea sovietică începe cu „Va veni vremea când…”
 4. Întrebare la Radio Erevan. – Care e cel mai frumos oraş din lume? – Erevan. Întrebare suplimentară: – Cîte bombe atomice trebuie ca să-l nimicim? – Şi Baku e oraş frumos.
 5. – De ce în ultima vreme emisiunile Radio Erevan se aud atît de prost? – Fiindcă transmitem din Siberia.
 6. Întrebare la radio Erevan: – Există punctul G şi ce este? – Nu ştim dacă există, dar ştim că este recomandabil să-l căutaţi.
 7. Întrebare la Radio Erevan: – Ce înseamnă să fii logodit? – Este cum ai fi arestat preventiv înainte de a fi condamnat la închisoare pe viaţă.
 8. Întrebare la Radio Erevan: – Este adevărat că în urma dezastrului de la Cernobîl toată conducerea centralei atomoelectrice s-a sinucis? – Da, în afara secretarului de partid, care nu a fost găsit acasă!
 9. – O femeie din Kamceatka ne întreabă dacă poate rămîne însărcinată dacă bate vîntul. Da, dacă vîntul bate dinspre cazarmă.
 10. – Se pot lua 10 ani pentru declararea în Piaţa Roşie că Stalin e cretin? – Da, deoarece acesta este un secret de stat.
 11. – Se poate pune bază pe Putin ? – Da, dar este de preferat să se pună acid. (ai uitat chimia?)
 12. Cu cine se învecinează URSS? – Cu cine vrea!
 13. – Sîntem un grup de ascultători fideli ai Radio Erevan şi am dori să aflăm de ce a murit tov. Andropov. – Stimaţi ascultători, nu ştim exact de ce a murit tov.Andropov, tot ce ştim e că la autopsie a suferit cumplit.
 14. Întrebare la Radio Erevan: – Este adevărat că imperialismul capitalist este pe cale de a se prăbuşi? – Perfect adevărat. Necazul este că se prăbuşeşte peste noi.
 15. Întrebare la Radio Erevan: Se poate lua SIDA de la un capac de WC? Răspuns: Da, doar dacă cel de dinainte nu s-a ridicat.
 16. – Ce este acela un impresar? Radio Erevan: Este acea persoană fizică, de factură artistică, care transformă curvele în lebede…
Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Să rîdem în vacanță (2). 50 de ani de Radio Erevan!

 1. mihaela grancea zice:

  Faine bancuri. In principiu, daca le-am uitat, acum le-am reaflat. Tot in principiu, daca nu le stiam…le-am aflat acum.

  Apreciat de 1 persoană

 2. eduardantoniu zice:

  „– De ce nu au elveţienii manele? – Pentru că nu au duşmani”. – asta e dura. O mai investit’o neamtu’ pe musulmanca?

  Apreciat de 1 persoană

 3. angelicabutnarasu zice:


  Apreciat de 1 persoană

 4. angelicabutnarasu zice:

  Alai de nunta in Erevan, cu mireasa-n frunte, pisulindu-se cu gratie pe prispa Mirelui, era prea mare coada din fundul curtii, facusera si o lista, da cum chestia este ca si o urgenta medicala, s-au aliniat ca la armata, in ordine alfabetica…Strasnica usurare de grup organizat!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s