Gafa Dlui președinte….


facebook_1472734171986

După un discurs decent, în care a evocat acel 22 decembrie de acum 27 de ani și după rezumarea situației la zi, deci alcătuirea  unei majorități confortabile alcătuită  din PSD,  ALDE și UDMR, președintele  a anunțat că va numi premierul după Crăciun! Cîteva zile pierdute de pomană și fără vreo justificare constituțională sau legală. Pe lîngă propunerea majorității, mai există și cea cu totul haioasă a PMP-ului băsescian, care abia a făcut pragul electoral! Dl Tomac pre numele său. Poate că Dl președinte dorește să-și facă Crăciunul în pace! Dacă exista un motiv serios pentru amînare, președintele era obligat să explice, nu să țină o țară întreagă în suspans. Asta deja o făcuse Dragnea!

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Gafa Dlui președinte….

 1. eduardantoniu zice:

  Tomac? Tolomac? Toroimac? Tomohawk?

  KiWi „Sa ne tihneasca si noua Craciunul mai intai, apoi sa vina si randul musulmancei!”

  Apreciat de 1 persoană

 2. radu zice:

  Corect. Dar mai este ceva. Le trebuie timp serviciilor să descopere o scuză de refuz …onoooorabilă!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Pavel Emanuiel zice:

  Nu știu dacă este gafă ,însă Băsescu a dat dovadă că este întradevăr un ”animal”politic deasupra tuturor,nu știm ce a discutat cu Iohanis,însă prin nominalizarea lui Tomac i-a dat răgaz lui Iohanis să mediteze asupra nominalizării,chiar dacă tot ea va fi cea nominalizată.
  Pe cale de consecință credeți că dacă ar fi nominalizat-o azi s-ar fi întămplat vreo minune cu guvernul?
  Nici pe departe,

  Apreciat de 1 persoană

  • Da, Băsescu este un animal, în ce privește politic, mă abțin. De ce răgaz avea nevoie Kiwi? Să-i tihnească Craciunul sau ce?! Dacă e vorba de celebrul ORDISS, femeia l-a primit o dată, ca ministru, poate de două ori, că a foasr și secretar de stat!

   Apreciază

   • Pavel Emanuiel zice:

    În spațiul public a apărut o informație,vis a vis de soțul ei.Amic și susținător a lui Assad.În situația dat un răgaz este binevenit.
    Să nu mai punem în balanță Activitatea de la Constanța,atăt a ei căt și a soțului.
    Curvă politică bătrănă,am spus,nu știu ce au discutat la Cotroceni,poate propuneara lui Băsescu a venit în întămpinarea lui Iohanis,adică prin ”găndire” se mimează democrație și dilemă.
    Dar pănă marți nu este o cale atăt de lungă.
    Noi,în ăst răstimp ne vom delecta cu ce va mai apare prin presă.

    Apreciat de 1 persoană

   • Eu n-am plăceri din astea masochiste, așa că n-am noroc de delectare. De unde știm că marți? A spus dupa Craciun, 15 – 16 februarie, 1 mai etc toate cad după Crăciun!

    Apreciază

 4. Ion Fercu zice:

  1.Exagerati, desigur. Este putin nedelicat sa spuneti despre Presedintele nostru ca a gafat din nou. Nu este vorba despre o gafa. Domnul Presedinte a luat o noua pauza de gandire. Atat. Nimic nou. Este doar una dintre pauzele Sale lungi si dese; de glagorie.
  2. Va imaginati ce treaba au, de Craciun, serviciile noastre mai mult sau mai putin secrete? Vor scormoni nu doar prin nu stiu ce hartoage, ci si prin tomberoanele tatarasti si siriene. Cred ca vor organiza apoi, dupa verdict, un Craciun special, doar al lor, asa cum fac lautarii si chelnerii, care, in zi de sarbatoare trudesc din greu.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Vasilica Ilie zice:

  Cu treburile prin casă (deh, pregătiri de Crăciun!) şi cu urechile ciulite la televizorul dat la maxim, vestea preşedintelui m-a atins în moalele capului. Ce să fac? Am stat câteva minute să-mi revin, am zis ceva în gând şi mi-am văzut de treabă, orice amânare (ca şi amânarea denumirii primului ministru) ducea la întârzierea lucrului bine făcut. Am terminat cu sarmalele şi am făcut curăţenie în bucătărie. Referitor la finalul textului dv. este adevărat că Liviu Dragnea a ţinut în suspans o ţară întreagă dar a făcut-o inteligent, dacă a vrut şi preşedintele să răspundă cu aceeaşi monedă, a greşit, a făcut-o în detrimentul ţării. Mâine sigur va pleca la Sibiu sau în altă parte să petreacă Sărbătorile Crăciunului. Dă, Doamne, să se întoarcă mai înţelept!

  Apreciat de 1 persoană

 6. Gyll zice:

  Am impresia că zdrangane ceva scheleti mai mari prin dulapul sirianului,daca-i așa îi grav de tot iar Dragnea…… Dragnea poate fi acuzat de ceva grav de tot.
  Să nu ne grăbim.

  Apreciat de 1 persoană

 7. Ioan Costea zice:

  Dacă e adevărat ce apare despre soțul doamnei propuse, atunci dl Dragnea a făcut o mutare greșită, și nu numai pentru el. În contră, dl președinte l-ar putea desemna, de par egzamplu, pe dl Vasile Dâncu. Oricum, iese scandal. Pînă una-alta, Crăciun Fericit!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s