Lunea atentatelor! Update! Atentatorul este pakistanez solicitant de azil!


 

Mai întîi, mi-a sosit vestea împușcării ambasadorului rus în Turcia, în vreme ce participa la vernisajul unei expoziții. A fost un asasinat în direct, dat fiind că televiziunile transmiteau evenimentul. Majoritatea liderilor politici ai lumii au condamnat crima, iar Putin și-a păstrat calmul în declarația sa. Apoi, fratele Edi, din Irlanda m-a anunțat despre atentatul cu armă de foc de la dintr-un centru cultural islamic din Zurich. Nu e clar cine pe cine a împușcat. Credeam că s-au terminat veștile proaste, dar nu se terminaseră, de la Alexandre Spahiu, am primit alta -în fața unei biserici din Berlin un camion a intrat în plin în mulțime ucigînd nouă persoane, dar numărul poate crește, și rănind mai bine de 50. Camionul era înmatriculat în Polonia, iar poliția a declarat că a interpelat șoferul, dar nu a dat alte detalii. În cabină, pe locul pasagerului, era un cadavru. Ar putea fi șoferul de drept al camionului…Un atentat care pare copiat după cel de la Nisa de anul trecut. Și nu s-a terminat ziua…

Update – Bilanțul morților a urcat la 12. Autoritățile au confirmat că pasagerul mort era polonez, probabil era șoferul de drept al camionului, dar nu a dezvăluit cetățenia celui reținut, pentru că nu ar fi fost stabilită!

Ultima oră – Autorul atentatului de la Berlin este un solicitant de azil pakistanez! Filiera terorismului islamic se confirmă! Șoferul polonez al camionului a fost ucis de terorist prin înjunghiere și împușcare.

Majoritatea atacurilor teroriste din Germania au fost produse de migranți recenți, invitații Dnei Merkel. Cred că șansele realegerii dumisale se restrîng cu fiecare nou atentat… Trebuie să fii complet idiot ca să observi că rețelele teroriste islamiste au folosit valul de peste un milion de „invitați” ca să-și plaseze oamenii în spațiul vestic. Cum la fel de cretin trebuie să fii să nu constați că este vorba despre o strategie de destabilizare a Vestului,mai ales al nucleului tare franco-german.

Altă ultimă oră! Între timp, poliția se răscolește – nu mai este sigură că pakistanezul este făptașul! Acesta ar putea fi liber în continuare și înarmat, cel puțin cu un cuțit și o armî de foc!

http://www.irishexaminer.com/breakingnews/world/breaking-news-gunman-at-large-after-several-injured-in-zurich-shooting-769268.html

http://www.lemonde.fr/europe/article/2016/12/19/berlin-un-camion-fonce-sur-un-marche-de-noel-au-moins-un-mort_5051396_3214.html

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Lunea atentatelor! Update! Atentatorul este pakistanez solicitant de azil!

 1. eduardantoniu zice:

  Ne avertizasera ca o vor face iar, multiplu. Nu i’am luat in sama nici atunci, n’am actionat. Era la mintea cocoshului ca EI ne’o coc iar, – exact de Craciun.

  Cine e’n Berlin, sa se marcheze Safe pe FB, daca poate. Tocmai s’a bucurat si Nicu Alifantis – pentru bassista Ana Patzan.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Dana (Mara) zice:

  Groaznic, acte teroriste ale unor dementi, lupi singuratici. Este plina lumea de nebuni. Cel din Berlin are logica de a intarita extrema dreapta pentru ca Germania a fost singura tara din Europa care a deschis usa refugiatilor.
  Iar actul criminal asupra ambasadorului rus va aduce un val de simpatie pentru eliberatorul rus fara a mai cintari nuantele, pentru ca oricum nu intereseaza situatia reala. Toate aceste acte criminale au exact efectul opus, fac rau in primul rau comunitatii musulmane.
  http://adevarul.ro/international/in-lume/dezastrul-umanitar-alep-intampla-siria–8_5857e5cf5ab6550cb892488b/index.html

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.