Good Morning America!


And God bless! Excelentă, păcat că nu-i cunosc autorul. Mulțumiri Dlui Ilie Gyurcsik  și poetului Nicolae Coande pentru expediție!

Update – Doamna Anamaria Beligan mi-a comunicat că autorul este David Rowe de la Australian Financial Review. Mulțumesc frumos!

usa

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Good Morning America!

 1. Dorin Tudoran zice:

  Anamaria ar face bine sa fie ingrijorata de felul in care au hotarat australienii sa primeasca imigranti ; eu le dau dreptate, Anamaria parca nu.

  Apreciat de 2 persoane

 2. Larsen Elena zice:

  Exceptionala ! Ca si articolul dlui Dorin Tudoran, pe care mi-am permis sa-l postez pe FB

  Apreciat de 1 persoană

 3. Ion Fercu zice:

  EXCELENT!

  Apreciat de 1 persoană

 4. mihaela grancea zice:

  Excelenta caricatura! Biata Libertate in pat cu un mistret!

  Apreciat de 1 persoană

 5. angelicabutnarasu zice:

  Da ci o patit Duduia America? A cazut di pi soclu, drept in patul Roscovanului! Sta ea intoarsa a suparare , cu fundul la Trampul cel portocaliu cugetator, da-i si speriata, sau ingrojorata, ori vigilenta? Ioti ci ochi crapa! FAINA POZA!

  Apreciat de 1 persoană

  • Da, una din cele mai misto caricaturi trumpiste, ca sa spun asa!

   Apreciază

  • dezideriududas zice:

   Nici roscovanii nu mai sunt ce-au fost. Odata asociam fobia fata de roscovani cu prostovanii….Nici atunci, acum cu atat mai putin, nu era cazul…Ma tot dumiresc….

   La ( si mai) tema : la doamna nu-mi fac probleme ca n-ar fi flacau…La domn insa sper sa nu…duduie ( nu uitati de domnu’duduie vs. doamna’flacau de pe blogul certocrat al d-lui Tudoran ) !

   Sper ca in curand sa am mesaje tridimensionale I-Individual ( blog Banul Clujului ) / D-Determinatii ( blogu’ ‘ista ) / General ( blogu’ certocrat ). ‘Geaba Clujul ne tine intr-o perfecta echilibristica intre cer-pamant si abis, tinand cont de vesnicia ‘ceea ( nu alta, aia a lui dom’Lucian, cea de la sat…, oprita putin la alegerile astea…) lasata zestre ( doar Banul Clujului a luat-o ca datorie… ), daca nu constientizam pozitionarea noastra ontologica…Nu luati cele 3 bloguri ca „faptase”…Doar prezint acolo „fapte”…

   P.S. Despre BANUL CLUJULUI, sursa Wikibania ( Wikipedia la oameni ) a ARHIPELAGUL BAN : ” In 1969 luat parte la revolta elevilor Liceului Militar ”Dimitrie Cantemir” din Breaza, a fost un martor implicat al Revoltei anticomuniste a muncitorilor din Brașov (15 noiembrie 1987) și a primit, prin decret prezidențial, titlul de Luptător pentru Victoria Revoluției din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant (Brașov, 16 decembrie 1989 – 14 ianuarie 1990) „

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s