Dorin Tudoran și Contele de Saint Germain despre peisajul postelectoral…


Viitor de aur țara noastră are!

dorin

Cum i se mai întîmplă uneori, DT lucrează cu materialul clientului, aici declarațiilor date imediat după vot de personalitățile, personulitățile și personagiile vieții noastre publice, și se dovedește un croitor excelent! Și cum îi generos din fire, le sugerează tuturor să-și păstreze vorbele de duh, care le pot fi de folos și peste 4, 8, 12 ani. Are dreptate, e păcat ca asemenea nestemate, ieșite din „puțul gîndirii”, vorba Cațavencilor să se piardă!

http://www.dorintudoran.com/viitor-de-aur-tara-noastra-are/

 

Sancționarea mocirlarilor

contele-de-saint-germain

Nu știu cine se ascunde în spatele pseudonimului, dar de cînd l-am întîlnit prima dată, poate la comentarea articolelor din Cotidianul sau Adevărul, poate la cele de pe blogul lui Dorin Tudoran, l-am citit mereu cu mare interes cînd l-am întîlnit. Cel mai adesea mi-au plăcut intervențiile dumisale, iar dacă, uneori, n-am fost de acord, nici nu l-am prins cu mîța în sac sau cu cioara vopsită. De data aceasta, sînt integral de acord, ba chiar ies și în cîștig cu niște informații pe care nu le știam – de pildă, nefiind la fața locului, n-am asistat la întîlnirea premierului Cioloș cu alifiile de firmă ale Dlui Liiceanu la sediul GDS. Și, iată, îmi amintesc în hohote și postarea lui Dorin Tudoran despre GDS ca „partid la stat”, preluat și de mine acum cîteva zile!

http://www.conteledesaintgermain.ro/sanctionarea-mocirlarilor/12-12-2016

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Dorin Tudoran și Contele de Saint Germain despre peisajul postelectoral…

 1. Ion Fercu zice:

  ,Alifiile de firmă !!!!!! Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Virgil zice:

  circula pe aici prin Canada un banc
  dupa rezultate:
  Tot poporul o suge, dar numai homosexualii sint aratati cu degetul.

  Nu va speriati nu e doar Romania in situatia asta. Si aici in Canada il avem pe Trudeau 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 3. Ioan Costea zice:

  Din postările obesive ale dlui cu nom de guerre CdSG despre dl. Dacian Cioloș am reținut cîteva judecăți de valoare: „mocirlar”, „orezar”, „amfibian”, „Gâdea a avut inteligența să-i dejoace planul”, „mofturi de starletă”, „delegat al oculților”. Lăsînd deoparte faptul că îl cunosc pe dl Cioloș de zeci de ani și nu pot admite asemenea vocabular, oricine poate vedea pe net înregistrarea de la GDS sau interviul de pe vlogul lui Mikey Hash și poate concluziona dacă dl Cioloș „a reușit să se facă de băcănie” sau nu. Altfel, desigur, de gustibus et coloribus non est disputandum.

  Apreciat de 1 persoană

  • Păi, fiecare cu felul său de plasticitate stilistică. Și, din păcate, experineța m-a învățat să nu mai acord politicienilor circumstanțe atenuante și să le ridic prezumția de nevinovăție…

   Apreciază

 4. corina1111 zice:

  Au fost vremuri când au murit oameni pt tara asta.

  Apreciat de 1 persoană

  • Liviu Antonesei zice:

   Trecut-au anii,,,

   Apreciază

   • dezideriududas zice:

    Poate ca „democratia banilor”, cum bine revine „haitchi” periodic pe la dom’Vasile…, cu banii…, ne va suplinii si anii….

    P.S. Traian Brailean ar fi inteles ca o moneda de calitate are si democratie in ea…, chiar si anii aceia lipsa acum….Chiar trecand la Euro, nu s-ar schimba prea multe in principiu, doar ca lucrurile vor fi mult mai complexe….Sunt convins, vom recupera ! Traian nu era extraterestru, Dumnezeu sa-l odihneasca !

    Apreciat de 1 persoană

   • Banii nu pot înlocui nimic…

    Apreciat de 1 persoană

   • dezideriududas zice:

    Traian Brailean mi-a trimis o scrisoare atunci cand am organizat un FORUM la Neptun in anul 2000. Din „punct de vedere bani”, momentul culminant conceptual era sistemul Karl Helferich de dupa Republica de la Weimar, readus in memorie de Costin Kiritescu in disputa sa cu Anghel Rugina din anii ’90, plecand de la o relatare a istoricului Gheorghe Bratianu ref. la miracolul din istoria Romaniei. Din pacate, mult timp n-am mai citit nimic de el pana acum cativa ani cand, Liviu Drugus ( teoria MSM ), consecvent in decizia sa de a se implica in miscarea ideilor in economie din Romania ( stiu ca era implicat si in conducerea unei Institutii de Promovare a Ideilor Noi – infiintate de Anghel Rugina…), a facut o analiza a unui articol ( sau carte ? ) a lui Traian Brailean. In anul 2001, cand la al doilea FORUM organizat de mine la Neptun am pregatit o intreaga strategie pentru participarea BNR ( Valentin Lazea, Daniel Daianu abia plecase de-acolo…), Traian Brailean nu mi-a mai raspuns. Dealtfel ca si Calin Georgescu ( secretar Clubul de la Roma – Romania ) ce imi daduse un telefon in 2000 ca nu poate veni….

    Ref. la „Banii nu pot înlocui nimic”…, suntem dupa limita Camus…N-avem de unde sti. Deocamdata, banii, de multe ori ridicol de putini ( ex. ARO Campulung ), au putut inlocui aproape in totalitate in Romania, industria, cu mormane de fiare vechi….Noroc ca aceasi bani a facut ca „debarasarea” sa se faca rapid….Tot aceasi bani aduc la televizor pe ayatollahul-vizionar al mormanelor de fiare vechi, Petre Roman. Nu-i asa ? Am remarcat recent o relatare a lui dom’Vasile ( Vasile Gogea – Banul Clujului ) ref. la un proiect imobiliar dedicat membrilor unei case de creatie daca retin bine….Fara bani, nu s-ar putea misca nimic acolo….

    E drept, de prea multe ori banii in tari ca Romania dau senzatia ca pot inlocui calitatile oamenilor care trebuie sa tina tara treaza si pe picioare….Nu e insa vina banilor aici. E vina celor care tin banii intr-o dependenta totala de cei care lucreaza in genunchi, o limita depasita cu mult la tine pe blog atunci cand ne-ai transmis acel panseu din lirica ( grea…) rusa : ” Nu poti ingenunchia un popor care se taraste ! „. Adevaratii monetaristii pot duce pana la nivel de filozofie ceea ce scriu eu aici….Eu doar dezvalui o parte a arheologiei ingineriei financiare…..In termeni consonanti, soljenitian, as putea numi viziunea…., ARHIPELAGUL BAN. Lipsa ultimilor ani din ARHIPELAGUL ISTORIEI ROMANIEI, tocmai ca anii fondatori ai ISTORIEI ROMANIEI obliga, cred ca acum poate fi suplinita de „democratia banilor”….Cine este pentru ? „Rezistentii” se pot abtine….Impotriva ? Are cineva curajul sa se opuna democratiei ? Cre’ ca va trebui infiintat un „DNA al BINELUI” ( Subdirectia Bani ar trebui sa fie cea mai importanta…)….Maine o sa fac o propunere „Liceelor centenare” ( o sa asociez si acest comentariu )…. La Facultate mergem mai tarziu. Sa luam Bacu’ deocamdata….

    Apreciat de 1 persoană

   • Eu am spus/scris că banii nu pot înlocui nimic, nu că nu ar fi de folos!

    Apreciat de 1 persoană

  • corina1111 zice:

   DA, de la Pitesti (Canal, Gherla, etc. ) au tot trecut ani.

   Apreciat de 1 persoană

 5. corina1111 zice:

  Mulțumesc frumos.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.