La Mulți Ani!


Andreea, Philip Andrew, Andrei, dar și năstrușnicului Nicholas Arthur, precum și tuturor celor care-și sărbătoresc ziua numelui sub patronajul Sfîntului Apostol Andrei…mesaje-sms-urari-si-felicitari-de-sfantul-andrei-560x339

https://ro.wikipedia.org/wiki/Andrei_(apostol)

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la La Mulți Ani!

 1. Natasha zice:

  …seninatate shi lumina!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Angelica Butnarasu zice:

  Multumim, si La multi ani si Andreilor tai! In ziua asta avem si momente spirituale de rugaciune, dar si facem adunari prietenesti, sa ne hlizim de amintiri din copilaria fiului meu, ” putem scrie o carte”, a spus invatatoarea lui, greu incercata, care in clasa intii a trebuit sa-i raspunda Andreiului la” Ce grupa de singe are Iisus”, de ce Abecedarul e vechi de trei generatii refuzind sa invete poezia”Puiul” pe motiv ca aduce depresie elevilor, ca o da in judecata pe motiv ca a racit din cauza ei la ora de Sport (sa-mi platesti reteta, mierea de albine si peschesul doctoritei), si tot o da in judecata ca a vrut sa-si innece elevii in Gradina Botanica, sau le-a raspuns unor inspectori scolari la ” Ce te faci cind vei fi mare?”- „Critic de carte scolara, si va dau pe toti afara”…iar la o masa festiva la care un Domn inspector tot repeta” si am ramas, prost”, Andreiul a zis tare, cu glas cristalin,”pentru cit timp”…Da, ne distram!

  Apreciat de 1 persoană

 3. d.p. zice:

  La multi ani veseli, draga mea Andreea, la multi ani, Bunicule (de fapt, Tatal) !!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Vasilica Ilie zice:

  La mulţi ani pentru toţi cei care au un „sfânt” azi, în familie (şi mie, pentru nepoata mea!)! Sf. Andrei să ne ocrotească pe toţi (El este ocrotitorul românilor), să ne aducă sănătate, pace şi înţelegere între oameni.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.