Cronica unei sinucideri asistate


 

4-686x1024Sigur, în PNL-ul reinventat după revoluție, viața n-a fost niciodată liniștită, mereu a fost tulburat de certuri, sciziuni, aripioare etc. Dar măcar dădea semne de viață, nu avea nevoie de respirație artificială, nici de transfuzii ideologice de la „dușmanul de clasă”. Ceea ce e izbitor acum este liniștea de mormînt care pare să fi cuprins partidul, absența vreunei inițiative care să mobilizeze măcar propriul electorat, împrumuturile, pînă la slogan. a stilului PSD. Totul sub cel mai penibil leadership pe care l-a avut vreodată. O bucată de vreme, a avut o conducere, în același timp, bicefală și acefală. Acum, bicefalia a fost eliminată de DNA, dar acefalia nu s-a diminuat, ba din contra! Pînă la urmă, nu poți cere nici măcar de la DNA miracole! Două vivisecții, dacă de viață mai este vorba, una efectuată de Doru Bușcu – Ciccioalina -, cealaltă de Mihai Radu – PNL moare după rețeta după care PSD trăiește. Și un excelent desen la temă al lui Mardale!

Numai cînd mă gîndesc de cîte ori am votat partidul acesta, nu pentru vreo valoare politică cît de cît perceptibilă, dar ca să nu cîștige alții și cumva cu speranța, care se dovedește naivă, că va reuși să devină vreodată un partid!

Ciccioalina

PNL moare după rețeta după care PSD trăiește

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Cronica unei sinucideri asistate

 1. vasilegogea zice:

  Dragă Liviu, nu știu cine, ce și cît va pierde/cîștiga în alegeri, dar literatura română sigur va cîștiga (din nou!)…

  Apreciat de 1 persoană

  • Ha, ha, ha! Tot e bine că măcar literatura iese în cîștig! În rest, mă tem că PSD va face peste 50% singur, după redistribuiri. Sigur că, la noi, nu contează cine cîștigă, dar parcă e o disproporție prea mare, ca la începutul amilor 90…

   Apreciază

   • Anca Vlase zice:

    N-are importanta cine face majoritatea, important e sa fie Ciolos premier:)))))))

    Bueno… am citit articolele razand… Da´ nu era rasu´ meu… De belea o ajuns partidu´ asta si daca nime´ nu umbla sa modifice nimic, cel mai probabil ca tot PNL-ul o sa incapa intr-un taxi, cum or mai incaput ei si-n 93:)))

    Apreciat de 1 persoană

   • Nu vad cine ar putea umbla la rabla! Nu va fi guvern Ciolos, va fi unul politic. La cum merge PNL, PSD poate face peste 50% singur dupa redistriburi. Sigur că nu-mi place PSD, dar la noi nu prea mai conteaza cine face guvernul…

    Apreciază

 2. Emil Răducanu zice:

  Nu credeam că după propunerea lui Radu Cîmpeanu de a-l face pe rege prim-ministru, preluată peste Dunăre de bulgari, Se pot întâmpla și lucruri mai năstrușnice. Iată că se poate !

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.