Nu, nu am făcut-o eu, că nu mă pricep, cum nu mi-am făcut nici numeroasele bloguri, inclusiv acesta! E bine să recurgi la specialiști! De fapt, nici nu am recurs, mă și miram cînd mi se cereau unele informații, dar azi am aflat pentru ce mi se cereau. Deși n-a fost ideea mea, cred că e foarte bună. Probabil nu sînt toate informațiile ce mă privesc, dar măcar știu că sînt exacte. Am văzut și pagini făcute aiurea, cu erori și lacune mari. Am împrumutat de la fratele poet ideea de a pune la sfîrșitul mesajelor mail linkul către această pagină. Dacă există, măcar să fie și cît de cît consultată! Mulțumesc ND!
https://ro.wikipedia.org/wiki/Liviu_Antonesei
Buna idee. Din pacate nimeni nu stie care e viitorul netului. Cata informatie va fi stocata ? Indefinit? De cine? Cand tehnologia se schimba o mare parte din info se pierde. Un exemplu? Un student a cerut Nasei filmele facute de astronauti pe Luna , pentru o lucrare de diploma. Filmele exista ( media magnetica ) dar masina care le citea s-a defectat si nu exista piese de schimb sau cineva sa o repare. AG
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Păi, cît durează va fi și informația. Pe de alta parte, eu am transformat in format digital niste casete fin anii 90, la un radio, deci unele echipamente exista…
ApreciazăApreciază
Bravo, Liviu, la mai mare! Si-mi place si poza.
Dar prefer sa te revad in carne si oase.
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Ha, ha, ha! Mulțumesc. De bună seamă că și eu prefer să ne vedem în carne și oase, dar bănuiesc că se apropie sosirea ta aici…
ApreciazăApreciază
Click pe tab-ul „Istoric” pentru a vedea cronologia si evolutia contributiilor. Intre ele, in ’07, a unui utilizator Cezarika1, des intalnit in multe alte pagini Wiki. Doar ca acum apare ca fiind „retras” (din activitate). 😀
ApreciazăApreciat de 1 persoană
O să mă uit, mulțumesc frumos. Cine a făcut pagina acum, a lucrat pe o schiță sumară preexistentă…
ApreciazăApreciază
M-am uitat, frate, foarte interesant, mulți oameni, pe cei mai mulți nici nu-i cunosc, s-au straduit sa-mi facă o pagină pe Wiki, încă de acum vreo zece ani, iar eu habar nu aveam. Credeam că fiecare își face pagina, pînă acum cîteva zile, si n-am căutat niciodată după numele meu. Cu mare întărziere, le mulțumesc tuturor acelor oameni de bunăvoință…
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Domnilor , ca se aia net-ul, piesele se ailalta, pagina aceasta este deocamdata exact ceea ce trebuia in existenta unei personalitati ca Domnul / Mister , dupa mine , Sir L.A. . Iar poza cu marea ….la pont . In plus, ii doresc sa lea dea de lucru aurorilor paginii prin cat mai multe realizari personale
Si noua de citit !
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Ha, ha, ha! Mulțumesc frumos!
ApreciazăApreciază
…felicitari shi celui ce a facut-o shi celui ce o inobiliaza…..poza ushor-sepia e tare de tot…:-)..
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Mulțumiri, Natashenka mia!
ApreciazăApreciază
O stiam de dinainte si primeste felicitarile mele!
ApreciazăApreciat de 1 persoană
ha, ha, ha! Eu azi am văzut-o!
ApreciazăApreciază
Felicitări ! Am redifuzat-o pe FB
Pe 29 septembrie 2016, 16:04, @ntonesei’s blog a scris:
> Liviu Antonesei a publicat:”Nu, nu am făcut-o, că nu mă pricep, cum nu > mi-am făcut nici numeroasele bloguri, inclusiv acesta! E bine să recurgi la > specialiști! De fapt, nici nu am recurs, mă și miram cînd mi se cereau > unele informații, dar azi am aflat pentru. Deși n-a fost ideea me” >
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Mulțumesc frumos!
ApreciazăApreciază
Bravo, felicitări! 🙂
Paginile Wikipedia chiar sunt utile. Evident, mai sunt și aiureli, ar fi suspect să nu fie.
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Da, si eu cred ca sint utile. Sigur, daca sint completate corect.
ApreciazăApreciază
„Inspiratie-expiratie
sistola-diasistola”…
Sa-ti creasca Comoara literara! Este o pagina spectaculoasa desi putin bref, dar ai timp, Bunicul Americii este viguros literar…sa ai inspiratie, voiebuna si sanatate, chiar am intilnit admiratori antonescieni, veritabili. Completari fericite!
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Mulțumesc frumos, e prima ei zi, se va dezvolta, deja am descoperit doua carti de meserie lipsa!
ApreciazăApreciază
Si eu sunt o cititoare -complice. Felicitari,L:A:!magda u.
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Mulțumesc frumos!
ApreciazăApreciază
Felicitari si daca imi permiteti o precizare. Perioada 1983 – 1989 cind ati fost hartuit de securitate nu cred ca trebuie trecuta sub tacere, nu stiu poate din modestie. Dar disidenta este un aspect important al biografiei dumneavoastra. Putini oameni au avut curajul atunci sa se opuna sistemului. Si daca subiectul nu este dezvoltat prea mult, dar numai citeva cuvinte sau o trimitere la un articol sau link care analizeaza nucleul de disidenti de la Iasi ar fi binevenit pentru tinerii si nu numai, pentru toti cei care doresc sa se informeze corect si sa isi faca o imagine despre adevarata istorie.
Sanatate si numai bine, tot ce va doriti.
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Cînd in prima parte a comunismului au murit zeci de mii de oameni si au fost inchisi sute de mii, nu-mi vine sa fac caz de disidenta mea, desfasurata in conditii mai putin opresive. Nu spun unele placute, dar nu se compara. Insa o sa ma gindesc cum se poate formula decent asta… Poate cu un link catre vreun studiu, articol ceva…
ApreciazăApreciază
Aşa află şi serviciile secrete, şi ghiolbanul de pe stradă cam ce e cu acest Antonesei. 🙂
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Pai, da, e mai bine de la sursa decit de la surse incerte!
ApreciazăApreciază
Este o tendinta suparatoare si agresiva de a se rescrie istoria, dupa ce s-a stat putin in asteptare. Dupa ce au capatat putere iata cu ce tupeu isi impune de exemplu Rusia versiunea asupra istoriei „comune” cu Romania. Apoi si din interior, „fostii secu” dupa ce au stat putin la naftalina, au acumulat averi si putere incep prin diverse canale sa isi impuna propria viziune de buni patrioti (vezi conferintele lui Iulian Vlad &Co). Ciudat este ca pina si descendenti ai celor napastuiti in inchisorile comuniste lovesc incostient tocmai in disidenti care s-au opus regimului comunist, sint obraznici in fata unor oameni demni pe care ar trebui sa-i respecte, sa fie repere morale – vezi atitudinea celor de la „In linie dreapta”. Am ajuns sa ne rusinam de rezistenta noastra anticomunista, omagierea se face selectiv desi practic nu este posibil, inclusiv cea de pe ultimele redute in urma unor analize ajunse cu valoare imperativa, de lege. Asa ca lucrurile nu trebuie lasate in voia lor, cind apare ceva care denatureaza adevarul trebuie raspuns cu fermitate. Istoria este scrisa de „invingatori” cu tupeu si perseverenta, dar totusi macar sa li se arate si oglinda, alta varianta mai aproape de realitate.
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Cred că m-ați convins de la intervenția precedentă. Mă gîndesc las formulă decentă în care să surprind dimensiunea cu pricina…
ApreciazăApreciază
Domnule Antonesei, e de bine!
Și felicitări! 😊
ApreciazăApreciază