Bucureșteni, Pasărea Rock lansează „Legenda”


(Mulțumesc Radu Lupașcu pentru informație)

pasarearock1-1446486783

Pe 23 si 24 septembrie Pasarea Rock si Basme cu Cai va invita la un spectacol eveniment cu un format unicat in Europa. Locuri limitate!!!

Pasarea Rock va lansa pe 23 si 24 septembrie 2016 primul sau album folk-rock intitulat LEGENDA,
• CD-ul va contine 12 piese noi si reochestrate,
• Lansarea se va face in cadrul de poveste al arenei “Basme cu cai”,
• O multime de surprize printre care -artistii isi vor face aparitia intr-o caleasca trasa de cai, iar pe parcursul spectacolului cascadorii si animalele dresate de acestia ( cai, lupi, pasari de prada) vor performa in fata scenei programele special create pentru acest eveniment; din spectacol nu vor lipsi jongleriile cu focul si apa, fumul greu si laserele care-l pun in valoare,
• Va fi un concert insotit de proiectii pe cladiri cu imagini din filmele romanesti vechi si imagini create special  pentru muzica Pasarea Rock;
• Evenimentul va fi impartit in 3 tablouri si va pastra feel-ul etno-rock cu care s-a obisnuit publicul
• Concertul va dura 2 ore si va incepe la orele 19:30, astfel ca amurgul va face parte din poveste

Pasărea Rock lansează albumul „Legenda” în cadrul unui format inedit, special creat pentru a surprinde publicul. Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Țăndărică, Josef Kappl, Nicu Patoi și Sorin Voinea pregătesc pentru 23 septembrie un eveniment ce va aduce în actualitate tradițiile românești. Spectacolul va avea loc la arena Basme cu Cai, din Șoseaua Chitilei.

A

lbumul „Legenda” este esența existenței unei trupe prezente pe piața muzicii românești de doi ani și jumătate, fiind rodul muncii consecvente și reprezentând renașterea genului muzical, cu influențe din folclorul românesc și cel balcanic.

„Pasărea Rock împletește stilul muzical al anilor ‘70 cu influențele moderne și ne bucurăm că prin muzica noastră am atins iubitori ai rockului de toate vârstele. Ne mândrim să descoperim adolescenți care vin la concertele noastre și savurează muzica pe care o cântăm cu plăcere de-o viață”, a declarat Mircea Baniciu.

„În ultimii doi ani și jumătate de existență a trupei, am realizat foarte multe lucruri deosebite. N-am stat pe loc, ci am muncit consecvent și roadele încep să se vadă: lansăm primul album muzical Pasărea Rock, completat de turneul de promovare în peste 10 orașe ale țării. Prin Legenda vrem să aducem o schimbare în domeniu, într-o vreme în care muzica e lipsită de conținut și mesaj”, a completat Josef Kappl.

„Am crescut și ne-am format pe ritmuri de rock, iar acum e timpul să dăm înapoi ceva din ce am primit și să formăm generațiile care vor duce tradiția mai departe. Prin Legenda ne propunem să aducem în fața publicului un album rock de esență tare”, a conchis Ovidiu Lipan Țăndărică.

Pasărea Rock pregătește un spectacol inedit și incitant, care se va desfășura pe fondul unor efecte speciale, cascadorii și proiecții, realizate într-un decor de film. În arena amenajată de Basme cu cai, spectatorii vor fi transpuși într-o atmosferă medievală, de poveste, membrii formației urmând să fie protagoniștii unor scene care amintesc de haiducii de odinioară.

Prețuri bilete la concertul Pasărea Rock de pe 23 septembrie:

 •  150 lei (categoria a II-a)
 • 200 de lei (categoria I, în primele rânduri)
 • 300 de lei la (categoria VIP, unde locurile vor fi disponibile la mese, în arenă, în preț fiind incluse un platou haiducesc și întâlnirea cu artiștii în backstage)

Organizatorii facilitează transportul pentru deplasarea spectatorilor, atât la dus, cât și la întors, punctul de plecare către spectacol fiind în zona Piața Chibrit.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Bucureșteni, Pasărea Rock lansează „Legenda”

 1. eduardantoniu zice:

  Ah, Sorin Voinea. Am vazut ieri posterul, nu recunosteam doua chipuri si ma intrebam cine l’a inlocuit pe Vlady Cnejevici la clape.

  Sorin Voinea asta a colaborat acum niste ani si cu Jon Anderson. Era deci o vreme cand Jon Anderson se abtinea de la Yes, mai mult pe motive de sanatate, dar in schimb colabora cam cu oricine de pe MySpace. Pana cand a trebuit inlocuit…

  Apreciat de 1 persoană

 2. Emil Răducanu zice:

  Pentru cel de-al 14-lea său album solo, Survivai & Other Stories, Jon Anderson, un musician generos (așa cum sunt artiștii adevărați), a lansat o invitație generală pe site-ul său, ca orice instrumentist din lume care simte că poate (vorbim de lumea rock-ului mai ales) să-i trimită în format mp3 un sample ca bază pentru o viitoare colaborare. Unul dintre cei care au răspuns acestei provocări a fost și Sorin Voinea al nostru. Sorin nu apare pe albumul lansat în 2010 în Statele Unite și în 2011 în UK cu o piesă compusă de el, ci doar ca instrumentist acompaniator. Un proiect asemănător a lansat pentru România și Steve Vai. Cele 11 piese au fost compuse de Jamie Dunlap, Peter Kiel,Jann Castor, Dan Spollen, Kevin Shima, Steve Layton, Jeremy Cubert și Paul Quinn. Toți, după cum se vede, din zona anglo-saxonă, versurile aparținând inițiatorului proiectului. E onorantă prezența unui instrumentist roman pe un album al unui artist de talia lui Anderson, dar e mai puțin decât prezența unui alt musician din Est, rusul Igor Koroshev, în componența grupului Yes, chiar dacă pentru puțin timp. După câte știu, acest proiect nu a fost urmat de un concert în care și Sorin să-și arate măiestria alături de alți instrumentiști, sau poate nu sunt eu bine informat. De altfel, albumul a fost bine primit, obținând aproape patru stele din cinci posibile. Tristețea mea se referă la faptul că în România rock-ul progresiv este slab reprezentat cantitativ. Deci, frate Liviu, aceasta este epopeea prezenței lui Sorin Voinea pe un album produs de Jon Anderson.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.