Breaking News – Atentat în Pakistan: 70 de morți


Un atentat sinucigaș cu bombă a avut loc la un spital din Quetta. Se înregistrează în acest moment peste 70 de morți și foarte mulți răniți, între victime mulți avocați și jurnaliști veniți să se intereseze de soarta  un cunoscut avocat, șeful baroului din oraș, victima unui atac prealabil. Bilanțul este provizoriu, riscînd să devină și mai ridicat. Atentatul a fost revendicat de talibani. Armata a luat în pază toate spitalele din oraș. Mulțumesc Alexandre Spahiu pentru informare și linkul din Le Monde. Adaug pentru anglofoni și unul către articolul din The Guardian. Cei cu încrederea neștirbită în presa băștinașă se vor descurca!

Pakistan

http://www.lemonde.fr/asie-pacifique/article/2016/08/08/attentat-meurtrier-contre-un-hopital-au-pakistan_4979678_3216.html

https://www.theguardian.com/world/2016/aug/08/pakistan-dozens-feared-dead-as-bomb-targets-mourners-at-hospital

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Breaking News – Atentat în Pakistan: 70 de morți

 1. floriniaru zice:

  Cum e, Liviule? Țintesc creștini, sau țintesc tot ce mișcă?

  Apreciat de 1 persoană

 2. Acad. Razvan Teodorescu este post-weberian ( de la Max Weber, cel vechi, nu vopseaua, nu vreun fotbalist… ), mai jos, in 2 propozitii :
  1. « calvinii sunt mai bogaţi decât luteranii, luteranii mai bogaţi decât catolicii, aici se oprea analiza lui Max Weber ».
  2. « Extinzând teoria, catolicii sunt mai bogaţi decât ortodocşii şi ortodocşii, mai bogaţi decât islamicii, »

  Aici intervine in forta geniul romanesc. Daca plecam de la proverbul romanesc, « la omul sarac, nici boii nu trag », daca vom convinge « boii », va dati seama ce va urma ? Aici, iata (si) o abordare post-napoleoneana : e totusi nevoie de consecventa….Sunt convins ca si Vaida-Voevod ( prin noi insine ) si Traian Basescu ( porti deschise initial, « gard ghimpat » acum ), ar mai lasa de la ei…., daca am reusi sa-l convingem pe « Napoleon » ( noi insine deschisi si porti inchise dar nu garduri ghimpate ) !

  Apreciat de 1 persoană

 3. Cu asta se ocupă unii după 2000 de ani!

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.