Lovitură de măciucă! Porcul de Boris Johnson dă bir cu fugiții!


boris

Da, Boris Johnson este un porc (a pig in English!) și asta din mai multe motive! Deci, porcul, după ce a băgat cuțitul în spinarea lui Cameron și a trecut în tabără Brexit, după ce a condus tabără la victorie, anunță cu seninătate azi pe la 16 că nu mai candidează la șefia Partidului Conservator și, pe cale de consecință, nici la funcția de premier vacantă în toamnă. Deci, porcul  se c… în propria casă, acolo a început să pută de-ți întoarce nasul, iar el se pune la adăpost. Că efemera sa carieră s-a terminat nasol e una, dar ce vină au englezii ăia?! Cum naiba a putut conduce Londra două mandate un asemenea dezaxat? Bun, a conduce e mult spus, a fost un primar mediocru, mai ocupat cu mersul pe bicicletă și cu spectacolele de prost gust menite să atragă atenția asupra lui!

Articolul din Telegraph e mai mult știre dezvoltată, cel din Guardian diagnostichează excelent lașitatea omului. A propos, numele său întreg este Alexander Boris de Pfeffel Johnson… Ca să știți exact pe cine înjurați!

Mulțumesc George Stănică că m-ai ținut așa de bine la curent cu evoluția lucrurilor de la referendum încoace!

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/06/30/boris-johnson-wont-run-for-prime-minister-after-michael-gove-ent/

https://www.theguardian.com/commentisfree/2016/jun/30/boris-johnson-michael-gove-london

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Lovitură de măciucă! Porcul de Boris Johnson dă bir cu fugiții!

  1. dorindavid zice:

    Am repostat si pe facebook, merita 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ha, ha, ha! Tocmai postasem si eu pe FB! In momente de mare dificultate, britanicii fac apel la barbatia femeilor: de la Boudica la Elisabeta I, de la regina Victoria la Elisabeta a II-a , de la Margaret Thatcher la actualul ministru de Interne, doamna Theresa May! Ea a zis ca isi asuma si sefia partidului, si a cabinetului si tranopunerea in practica a Brexit-ulu, dar nu mai inainte de sfarsitul anului. ( Poate, poate se gaseste o soluitie pana atunci de iesire din inghesuiala). In plus, domana May promite consistente reforme sociale (in sprijinul defavorizatilor!), ca va tine Regatul Unit unit in continuare si ca va reusi sa mentina stabnilitatea politica pana in 2020 – cand sunt programate alegerile la termen. Daca Mr Johnson is a pig, Mrs May is a real man! Adica, barbata, cum am zice noi!

    Apreciat de 1 persoană

    • Doamna May e valabilă, mie îmi place Osborne, dar acesta nu se bagă. Și nu conteaza ce vreau eu, eu nu voiam de pildă Brexit! Sînt trei piedici în calea Brexitului efectiv, am o analiză BBC făcută de constituționaliști. O pun mai tărziu, am postat mult azi…

      Apreciază

  3. Apropo de Brexit, am spus ca as intorce pe dos fraza atribuita ba lui Fouche, ba lui Taylerrand: Nu e o greseala, e o crima!

    Apreciază

  4. Liviu Antonesei zice:

    Luați de aici, frați și surori, cît e clad! Juncker a vorbit cu conducatorii altor planete. Parca itri vine sa-i intelegi si pe englezi!!! http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/juncker-sustine-ca-a-discutat-cu-mai-multi-conducatori-ai-altor-planete–132203.html

    Apreciază

  5. eduardantoniu zice:

    Deh, absolventi de Eton College.

    Pe Gove inca nu l’ati luat in calcul.

    Daca doamna May a promis ca mentzine dumneaei Regatul Unit, atunci e deja compromisa.

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.