Ne reprezintă – O excelentă inițiativă a Asociației Civica


civica

 

Este vorba despre monitorizarea activității aleșilor locali, primar și consilieri, în intervalul 2012 – 2016. Activitatea va continua desigur și pe durata noului mandat al aleșilor. M-am bucurat să găsesc între membri numele unor tineri de la Iașul iubește teii, Alexandrina Dinga de pildă, și de la alt asociații civice, care și-au unit eforturile în această activitate extrem de utilă de radiografiere a activității edililor. Poate și-ar putea extinde activitatea și în ceea ce privește aleșii Județului, poate și parlamentarii locului. Știu, și așa este vorba despre o activitate destul de laborioasă. dar cine știe?!

Secțiunea Consilieri, unde este redată activitatea foștilor edili vreme de patru ani, este foarte încărcată. Va fi poate nevoie sa insistați puțin ca să se dechidă. Dar merită!

http://nereprezinta.ro/

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Ne reprezintă – O excelentă inițiativă a Asociației Civica

  1. Excelent. Sper ca initiativa sa aiba si „iesire la mare”….De „Absurdistan” ne-om fi saturat ! De maine incep sa trec prin „port” si sa readucem „barcile”, aflate pana mai ieri in „parcurile de distractii”….Ne-am mai ras si noi…..”Brici” aici calculatorul fara diacritice ( vorba vine…., nu m-am decis eu cu „lupta de la diacritica inalta”….,pe-aici…., si nici copii mei nu-mi spun nimic fara sa-i intreb….) !
    Maine il invit la un eveniment la Constanta si pe Nicusor Dan. Poate vine si cu „vamporiul” de la Bucuresti….Doar cu „barcile” ne va fi mai greu „sa scapam”….”Vamporiul” insa poate fi scos mai greu in strada…., da’ cand da de apa…

    Apreciat de 1 persoană

  2. Nu eu o s-o fac. „Copiii mei”….Nu chiar „nepoatele”, ca la tine….Eu, ca functionar public, n-am voie la „alea-alea”….Si am ales de cca. 1 an, asa sa ramana….Are cine „sa se dea in barcile interesului public”…. Eu ma voi concentra mai mult pe „cuirasate”…Aici nu ma prinde nime’, poate doar „Partidul Prostilor”, de la tine……Hai ca Iasi-ul va fi „la tabela”…., asa ca tot a iesit / iese ceva… , ca doar cu „vamporiul Bucurestilor”, o sa ne-ntoarcem cu totii in bâlciuri….”Vechii comandanti” abia asteapta sa esueze acest „nou interes public”…

    Apreciat de 1 persoană

  3. Pingback: Un pic de laudă (de sine, de alții)… – Însemnările unui om obișnuit

  4. Pingback: Un pic de laudă (de sine, de alții)… | Însemnările unui om obișnuit

Comentariile sunt închise.