Invitat Virgil Mihaiu – Gustă Transilvania…


646x404

 

…un interviu de Horia Poenar la TVR Cluj. Poetul și criticul de jazz scrie: „Un interviu pe care mi l-a luat Horea Poenar pentru TVR3 (din păcate, la o oră matinală, când reacțiile mele sunt quasi-anesteziate după insomnia de rigoare). Există, totuși, câteva atașante referințe la Cluj, Echinox, Marian Papahagi, Peter Motzan, Jazz Forum, ICR, amicii ieșeni, conexiunea braziliană, grupul Creativ din Constanța, Gigi Căciuleanu, Alan Tomlinson etc. Cu maximă amiciție,Virgil”. Cum veți vedea, prietenul meu se alintă, eu pot fi infinit mai adormit la orele matinale! Merci, Virgil!

Acest articol a fost publicat în Foaie pentru minte, inimă şi literatură. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Invitat Virgil Mihaiu – Gustă Transilvania…

 1. vasilegogea zice:

  Horea Poenar, face – după Radu Țuculescu, cel care a făcut înaintea lui o serie de filme cu mulți dintre reprezentanții generației 80, dar și cu alții, și după Ioan Mușlea care l-a secondat o vreme – o importantă muncă de ”arhivare” vie a unor ”voci” ale Transilvaniei.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Emil Butnarasu zice:

  În anii ’80, Clubul de Jazz de la Iaşi, al cărui iniţiator a fost profesorul Alexandru Cărăuşu, a editat o revistă, “Jazz Club”, unde scria şi Virgil Mihaiu. În acei ani a apărut cartea sa de eseuri despre jazz “Cutia de rezonanţă” la editura Albatros.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Virgil MIHAIU zice:

  Toată gratitudinea mea pentru solidaritatea voastră intelectuală. Sunt încântat să constat că v’ați menținut-o inalterată contra tuturor vicisitudinilor. Vă rămân îndatorat.
  VirGil

  Apreciat de 1 persoană

  • Liviu Antonesei zice:

   Pai, nu e vorba de datorie, frate Virgil. Noi, pe aici, cum stii, sintem dintre cei care nu ne schimbam usor si nu ne uitam prietenii… Spor si bafta la toate!

   Apreciază

Comentariile sunt închise.