Doi nepoți și un bunic…


DSC02158

Fotografia „în trei” este făcută în iulie 2011, pe insula Terceira din Azore, unde fiica mea și familia ei a locuit aproape trei ani. Par destul de puternic, de vreme ce îi țin pe amîndoi nepoții în brațe, Philip Andrew, cel mare, și Nicholas Artur, cel mic. Celelalte poze sînt făcute zilele trecute în locuința lor din apropierea bazei Andrews, Maryland, unde locuiesc acum. Mă uit la ei, așa cum îi pot evalua în poze, și mă întreb dacă i-aș mai putea ține pe amîndoi deodată în brațe. Nu că mi-ar fi scăzut mie puterile într-un cincinal, dar s-au mărit spectacluos în această perioadă! Poza de sus, de autor, făcută, de asemenea, foarte recent.

 

IMGP2635

 

 

IMG_0127

 

 

IMG_0129

Acest articol a fost publicat în Foaie pentru minte, inimă şi literatură și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

27 de răspunsuri la Doi nepoți și un bunic…

 1. eduardantoniu zice:

  Baza Andrews e in Maryland?

  Apreciat de 1 persoană

 2. magda ursache zice:

  Draga Liviu ,esti cel mai tinar bunic pe care il cunosc.MAGDA U.

  Apreciat de 1 persoană

 3. vasilegogea zice:

  Să-ți trăiască nepoții, Moșule! Și tu, pe lîngă ei!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Constantin Arcu zice:

  Bunicule, să-ți trăiască nepoții și să ai bucurii de pe urma lor!

  Apreciat de 1 persoană

 5. Bogdan Ulmu zice:

  Să mai ai nepoți!

  Apreciat de 1 persoană

 6. dangabrielontelus zice:

  Vă felicit pentru acești nepoți drăgălași! Până să devină adulți, toți copiii sunt drăgălași. Apoi, chiar adulți fiind, rămân drăgălași în sufletele părinților, cât trăiesc aceștia. Iar adulții care își păstrează în suflete și ceva din copiii care au fost rămân drăgălași pentru cei care îi cunosc…

  Apreciat de 1 persoană

 7. Dana (Mara) zice:

  Sa va bucurati de ei. Este virsta cea mai frumoasa – intrebari, inocenta, „perle” care este pacat ca nu le traiti pe viu ci mai mult „virtual” aceasta fiind si marele regret al mamei mele care nu are nepotii aproape. Desi parca acuma sint alte vremuri decit vremea copilariei noastre cu intrebarile din Delavrancea – Bunicul. Cine mai intreaba astazi „Dar de ce zboara pasarile, bunicule”? Eu incerc sa le picur in suflet gustul pentru literatura romana, pentru sensibilitate. Dar sint atit de smecheri (intre 7 si 13 ani) incit cu un ochi sint si ai mei la tableta si cu o ureche la poveste. Asa ca am „rationalizat” accesul la tableta o ora pe zi, iar ca sa-i pacalesc mai pun si povesti audio sau proza sau filme romanesti. Trucul a mers si au inceput sa citeasca cu placere si in limba romana.

  Apreciat de 1 persoană

 8. Cojocaru zice:

  Sa ai nepoti e cea mai frumosa dovada a trecerii timpului,iar pozele cu ei in brate sunt deosebite ,sa va traiasca sunt minunati!

  Apreciat de 1 persoană

 9. Felicitări ca bunic dar, mai ales, ca TOT!

  Apreciat de 1 persoană

 10. Vasilica Ilie zice:

  Să vă trăiască nepoţii şi să vă bucuraţi unii de alţii! Şi năzdrăvana mea nepoţică împlineşte 7 ani pe 7 aprilie. Este la şcoală, la clasa pregătitoare, 0. Sunt mândră de ea: este frumoasă şi inteligentă, ne înţelegem minunat când ne întâlnim şi petrecem o parte din timp. Este creativă, haioasă şi îi place să citească, asta mă bucură enorm.

  Apreciat de 1 persoană

 11. nichita danilov zice:

  Mamă, ce nepoti!

  Apreciat de 1 persoană

 12. Sa va traiasca nepotii!
  „Nu că mi-ar fi scăzut mie puterile într-un cincinal, dar s-au mărit spectacluos în această perioadă!”
  Acum asat e evident, in prezent or fi ditamai adolsecentii, este greu sa ii tii in brate …

  Apreciat de 1 persoană

 13. Ce bine ca acum exista tablete si smarfoane, pe Net gasteti raspuns despre orice, nu mai trebuie sa il deranjeze pe bunic cu „de ce zboara pasarile?”

  Apreciat de 1 persoană

 14. Rosioru Veronica zice:

  Nepoti pe masura……..bunicului !

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.