Cazul Marta, Grupul Monaco și multe sute de milioane de euro sifonate…


doru-buscu-280x250

Hopa! Nora lui Virgiul Măgureanu, fostul bos al SRI, a căpătat glas! Și anume într-un denunț executat la DNA, care confirmă multe din supozițiile privind unul din cele mai interesante grupări infracționale de după 1989, cuprinzînd laolaltă, într-o dragoste nesfîrșită de bani cîștigați ușor din avuția publică, afaceriști, interlopi, funcționari publice, generali SRI, foști generali de Secu și, de bună seamă politruci, că ei sînt sarea și piperul hoției masive! Două texte din Cațavencii de azi – nota nesemnată din pagina doi și excelentul contraeditorial al lui Doru Bușcu… De maxim interes, mai ales că ar exista șanse mari de relansare a unei anchete care, de la crimele economice la cele propriu-zise, e asezonată cu de toate, mai ceva ca o șaorma! Mai este, la temă, și au articol al lui PAH despre implicarea în prăbușirea a vreo șase bănci, începînd cu Bancorex. Din păcate, încă nu este postat în ediția electronică, l-am citit în cea on paper…

Noutăți despre adormirea lui Marta

Codruț, ridică-te și umblă!

Acest articol a fost publicat în Ceea ce cred. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Cazul Marta, Grupul Monaco și multe sute de milioane de euro sifonate…

 1. Dana (Mara) zice:

  Da, o radiografie a felului cum au parvenit cei care au sustinut regimurile iliescu si basescu si mafia transpartinica.
  Intr-o tara democratica si cu o justitie functionala femeia aceasta trebuia sa beneficieze de regimul protectiei martorilor, trebuie protejata la un domiciuliu secret iar acuzatiile grave nu trebuie sa transpire prin media pina la proces.
  Este un semnal de alarma ca justitia inca nu este independenta daca aceasta femeie disperata a apelat la presa si media pentru a se salva. Probabil ii este frica chiar de institutiile statului menite sa o apere. Am mai spus si la episodul declaratiilor dnei Bica sa nu fim in povestea „Petrica si lupul”.
  Sint curioasa daca anumite persoane vor fi extradate. Sub presedintele Basescu nu s-a dorit sa fie extradate. Sper ca presedintele Iohannis sa nu faca concesii.
  Intrebare retorica – doamnele de fier Macovei si Kovesi nu au mirosit nimic, chiar nimic cu nasul de procuror versat? Cita ipocrizie!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Dana (Mara) zice:

  http://www.cotidianul.ro/denuntul-depus-de-fosta-nora-a-lui-magureanu-in-cazul-disparutului-codrut-marta-277834/
  Iata si datele „seci”, fara „condimentul satirei”. Numai despre cazul Marta, dar sint multe alte dezvaluiri grave. Vizeaza persoane importante si este interesant daca se vor gasi si probe. Este multa munca de investigatie, problema este sa se doreasca aflarea adevarului. Are si dnul Nistorescu niste precizari interesante in stilul patimas caracteristic, dar sa asteptam totusi rezultatul anchetelor. Daca vor fi si gunoiul nu este ascuns din nou sub pres.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Pavel(gyll) zice:

  Liviu,din păcate cazul Marta și sutele sau miliardele de € pălesc în fața impotenței Europei de a da un răspuns adecvat criminalilor islamiști.
  Căt politrucimea se va lamenta impardonabil populația nevinovată va suferi consecințele ei.
  Și vorbesc la nivel European,de o clasă politică îmbăcsită-n legi retrograde care azi nu mai au valențe vis a vis de realitatea zilnică.

  Apreciază

  • Liviu Antonesei zice:

   Pai, fratele meu, una nu exclude pe alta. Cit priveste clasa politica europeana, ba chiar mondiala, imi tot spun parerea de pe la inceputurile crizei, cu accese destul de violente in mai multe situatii, tratamentul aplicat Greciei, stimuarea migratiei de catre Merkel, stabilirea de cote de migranti, repetatele atentate….

   Apreciază

 4. mihaela grancea zice:

  „Misterele Bucurestiului” a la E. Sue.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.