Fabulos – Heronimus Bosch, The Garden of Earthly Delights


earthly_delights

O excepțională explorare a celebrului tablou al lui J. H. Bosch, care poate fi parcursă pe două căi, după cum veți vedea cînd accesați site-ul, după care navigați cu mouse-ul pe oricare dintre ele, cel mai bine pe amîndouă pe rînd! E preferabil să aveți sonor, pentru că și textul exte foarte interesant. Aproape că te dispensează să mai vezi orginalul! Oricum, chiar dacă l-ai văzut, sau urmează să-l vezi această călătorie nu face rău, ba din contra!

https://tuinderlusten-jheronimusbosch.ntr.nl/en

 

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Fabulos – Heronimus Bosch, The Garden of Earthly Delights

 1. eduardantoniu zice:

  Acest tablou a inspirat http://www.dprp.net/specials/2009_unitopia/ suita titlu a unui excelent album http://usaprogmusic.com/joomla/index.php?option=com_simple_review&Itemid=28&review=217-Unitopia-The-Garden al unui grup de prog rock asijderea din Adelaide, Australia de Sud. Din pacate, grupul deja nu mai exista, intrucat protagonistii Timms si Trueack au ajuns intre timp la cutite. Mai nou insa Timms si’a facut Southern Empire (grup nou). Intru pomenire, iata suita in 2 parti, cu juxtapunere tablou Bosch/coperta album, postate de insusi autorul copertii, renumitul artist grafic bielorus Eduard Unitski. Cum zic si eu in recenzie si cum se spune si in primul articol, practic se citeaza finalul Genesis „Supper’s Ready” in finalul suitei:

  De asemeni, nu’mi aduc aminte autorul acestei coperti dar cred ca tot Bosch a inspirat si coperta asta http://www.progarchives.com/album.asp?id=16810 ,

  Apreciat de 1 persoană

 2. Adi zice:

  Minuni facute de om si ce bine este cind totul se-ntimpla in liniste fara intrusi de tot felul.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Lucia Alexandru zice:

  Minunat!Duminica frumoasa!

  Apreciat de 1 persoană

 4. larsen elena zice:

  ce cadou nesperat de frumos !

  Apreciat de 1 persoană

 5. E ceva fain ce faci tu pe blog.

  Apreciază

Comentariile sunt închise.